fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Dosar penal, după dezvăluirile RefleqtMedia din această dimineață

EXCLUSIV: Dosar penal, după dezvăluirile RefleqtMedia din această dimineață

- Advertisement -

În această dimineață, RefleqtMedia a realizat un articol cu privire la „coliba drogaților” din Câmpia Turzii.

După publicarea articolului nostru, părinții minorilor filmați au proferat amenințări, inclusiv cu moartea, către sursa care ne-a trimis clipul cu tinerii care ieșeau din garsonieră, după ce se drogaseră.

Ei bine, Poliția Municipiului Câmpia Turzii a intrat pe firul poveștii, a aflat inclusiv despre amenințări și a trecut la fapte.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public și a imaginilor transmise către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj prin care se arată faptul că doi tineri din municipiul Câmpia Turzii, pătrund într-o garsoniera aflată în cartierul „Blocuri” din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate verificări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor.

Astfel, cu ocazia verificărilor întreprinse, s-a stabilit faptul că locația anterior menționată nu este locuită de către nicio persoană. Totodată, au fost identificați proprietarii locuinței, aceștia fiind înștiințați cu privire la activitățile ce au fost desfășurate în locația respectivă, însă aceștia nu au dorit să formuleze plângere prealabilă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu.

Totodată, polițiștii au demarat verificări în vederea identificării persoanei care a transmis imaginile către presa locală, stabilindu-se că este o femeie de 31 de ani, din municipiul Câmpia Turzii.

Ca urmare a discuțiilor purtate cu aceasta, a reieșit faptul că, ulterior furnizării imaginilor și informațiilor către presă, femeia ar fi fost amenințată de către părinții minorilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Cu privire la minorii surprinși în imagini, precizăm faptul că aceștia se află în atenția polițiștilor din Câmpia Turzii, în cauză fiind sesizați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj.”, ne-a transmis IPJ Cluj.

Din câte se pare, unul dintre minorii surprinși în imagini ar fi același care, în data de 11 iunie 2021, a fost arestat de polițiști, după ce a comis mai multe furturi.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Cristian Matei: “Activitatea Primariei Turda se desfasoara in conditii NORMALE!”

0
Ca urmare a informatiilor exagerate, vehiculate de site-ul infoaries.ro, privind "sigilarea WCurilor din Primaria Turda", dupa ce tatal unei angajate a Primariei a fost...

Comentarii

%d bloggers like this: