spot_img

EXCLUSIV! Dorin Lojigan: Sunt dispus să preiau Gara din Câmpia Turzii – cetățenii MERITĂ o intrare în oraș, ala cum se cuvine!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

După articolul publicat de site-ul nostru în această seară, privind intenția ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, de a transfera gările, haltele și stațiile CFR către primării – pentru a fi reabilitate, primarul Municipiului Câmpia Turzii ne-a contactat, pentru a ne oferi un punct de vedere.

„Desigur că sunt dispus să primesc în proprietate gara CFR din Câmpia Turzii, ÎMPREUNĂ cu părculețul din fața acesteia. Cetățenii noștri merită o gară așa cum se cuvine.

Dacă Ministerul transferă proprietatea asupra gării către Municipiul Câmpia Turzii și părculețul din fața acesteia, vom găsi resurse economice pentru reabilitarea obiectivului și transformarea acestuia într-unul european.

După cum am declarat și vineri, în interviul pe care vi l-am acordat, se confirmă că Ministerul nu este în stare să gestioneze gările din țară și aruncă această responsabilitate în cârca primăriilor.

Ei bine, eu – în calitate de primar – sunt dispus să le demonstrez, încă odată, ce înseamnă o administrație liberală”, a declarat Dorin Lojigan, pentru RefleqtMedia.

Iată interviul la care face referire domnul Dorin Nicolae Lojigan.

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

93 de ani de istorie, dezvoltare și conviețuire la Câmpia Turzii

În zona care astăzi poartă numele de „Câmpia Turzii”, viața românilor s-a desfășurat de-a lungul a peste 700 de ani. Satele Ghiriș și Sâncrai, strămoșii...
%d bloggers like this: