3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeOPINIEPamfletEXCLUSIV: Dorin Lojigan - „hitman” sicilian

EXCLUSIV: Dorin Lojigan – „hitman” sicilian

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

În lumina ultimelor informații aflate, recent, de către RefleqtMedia.ro, ne simțim nevoiți să realizăm acest material „informativ” pentru ca fiecare cetățean al lumii libere să conștientizeze pericolul în care ne aflăm.

Ieri după-amiază, în jurul orelor 14:20, la Câmpia Turzii a avut loc o „execuție în stil sicilian”, fapt descris chiar de profetul politicii locale, Isac Tudorache Ionel.

Cel executat de către „hitman” Dorin Lojigan a fost chiar Petre Pop, președintele PSD și, până ieri, administratorul public al Municipiului Câmpia Turzii.

Nu a fost vorba despre o execuție, Petre Pop n-a suferit nici măcar o zgârietură, dar ne place cum a zis-o Isac, așa că mergând pe filmul lui, am reușit, în timp record, să căutăm în arhivele carabinierilor italieni, pentru a afla câteva informații CRUCIALE despre Dorin Lojigan, sau cum este el cunoscut în cercurile apropiate, Don Lojigonne.

Don Nicollo Lojigone, născut în Câmpia Turzii, din părinți români, n-a fost niciodată în Sicilia, nu are absolut nicio legătură cu mafia siciliană, ba mai mult, a fost avocat și are relații de prietenie și colaborare cu structuri din Poliția Română, nu are absolut nicio amendă de parcare, însă tocmai acesta este indiciul care ne-a atras atenția.

Un om care, în acest mandat, ocupă o funcție de demnitate publică într-o Românie decimată de fake news, teorii ale conspirației, afirmații iresponsabile și tot felul de licurici mentali, care luminează, nu avea cum să treacă neobservat, iar acțiunile sale să nu fie comparate cu cele ale Cossa Nostra.

Defapt, dacă acțiunile lui Don Lojigonne ar fi fost, cu adevărat, mafioate … probabil că Petre Pop nu ar fi fost doar demis dintr-o funcție în care, oricum, nu făcea nimic altceva decât să bârfească prin diverse birouri, ci … probabil … era îngropat undeva, asemeni lui Jimmy Hoffa.

În altă ordine de idei, Isac Tudorache Ionel tocmai a fost investit de către Ordinul Templierilor din Dosu Napului, drept Mare Luminător, datorită licuricilor care-i dansează în jurul cortexului cerebral – îi urăm aberații plăcute!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: