fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSEXCLUSIV: Document EXPLOZIV - Cseke Attila BAGĂ PRIMĂRIILE ÎN COLAPS FINANCIAR!

EXCLUSIV: Document EXPLOZIV – Cseke Attila BAGĂ PRIMĂRIILE ÎN COLAPS FINANCIAR!

- Advertisement -

Primarii care au contracte semnate prin PNDL și lucrări nedecontate până acum sau cei care sperau la un „PNDL 3” au primit, astăzi, o mare lovitură din partea Ministerului Dezvoltării.

Un document ajuns la primării dă peste cap toată strategia de dezvoltare gândită de primari și arată, în linii mari, cât de mult se apropie România de fundul sacului.

Practic, în documentul pe care vi-l prezentăm, se spune negru pe alb că … NU MAI EXISTĂ BANI, ÎN ACEST AN, pentru decontarea lucrărilor dezvoltate pe PNDL 1 și 2.

Documentul este oficial, poartă semnătura ministrului, Cseke Attila și vine ca un bolovan în creștetul tuturor primarilor din România.

După cum se poate citi în document, oficialii din Minister efectiv le transmit primarilor că … „treaba lor ce fac cu proiectele PNDL”, fie sistează lucrările, fie le decontează din fonduri proprii, urmând să primească banii … cândva.

Ceea ce este și mai amuzant e faptul că, în urmă cu o lună, Ludovic Orban vorbea despre „necesitatea” unui PNDL 3.

”De unde PNDL 3, când incompetenții din Guvern nu-s în stare să finanțeze nici PNDL-urile existente?”, se întreabă primarii, consternați!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Asociația Potaissa Art: Obiectiv îndeplinit și mulțumiri!

0
Asociaţia Potaissa Art mulţumeşte partenerilor săi, presei, tuturor celor implicați în desfășurarea evenimentelor şi donatorilor care au reușit să aducă bucurie pe buzele și...

Comentarii

%d bloggers like this: