fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Dezastrul PSD-ului prin ochii liderilor de la Cluj
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Dezastrul PSD-ului prin ochii liderilor de la Cluj

- Publicitate -
spot_img

În contextul celei mai dureroase înfrângeri înregistrată de PSD Cluj, care a ajuns la 10 procente, RefleqtMedia a cerut puncte de vedere din partea liderilor organizației județene.

Remus Lăpușan, liderul grupului PSD din Consiliul Județean Cluj este dezamăgit de rezultatul alegerilor și consideră că problemele de la București s-au repercutat în parcursul social-democraților în județul Cluj.

„Am avut un secretar general care nu s-a implicat prea mult în această campanie. Este nevoie de o modificare radicală la nivelul conducerii centrală a partidului. Totodată, trebuiesc organizate urgent alegeri la Cluj, deoarece este imposibil ca un birou județean care este interimar să conducă partidul vreme de 3 ani.”, a spus Lăpușan.

De asemenea, liderul PSD Cluj a declarat că strategia PSD-ului a fost greșită inclusiv în ceea ce privește stabilirea candidaților de pe lista de europarlamentare.

„Nici măcar nu am știut că domnul Cris Peneș este de la PNȚCD, am aflat acest lucru abia în penultima zi de campanie. Nu poți să scoți scoruri mari pe Transilvania în condițiile în care tu nu ai niciun candidat ardelean pe lista de candidați eligibili.”, a spus Lăpușan.

Referitor la reorganizarea ulterioară a PSD-ului, consilierul județean a declarat că o implicare mai mare a liderilor PSD din Transilvania ar crește credibilitatea partidului.

„La noi în Transilvani nu avem lideri de filiale cu condamnări sau probleme penale, suntem oameni curați și respectați”, a concluzionat Lăpușan.

Pe de altă parte, liderul interimar al PSD Cluj, Horia Nasra, dă vina pe listele suplimentare.

„Peste 80.000 de oameni au votat pe liste suplimentare, la nivelul județului Cluj, vorbim despre o pondere de aproape 25% din totalul cetățenilor care au votat. Acești oameni nu vor mai putea vota și pentru Consiliul Județean”, a spus Nasra.

Totodată, Nasra a declarat că și el a solicitat organizarea de alegeri interne la nivel județean, dar și că PSD-ul a pierdut, de asemenea manieră, din cauza demonizării lui Liviu Nicolae Dragnea.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: