fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIExclusiv: DEZASTRU la Ambulanță Câmpia Turzii, 5 oameni afectați de Covid-19

Exclusiv: DEZASTRU la Ambulanță Câmpia Turzii, 5 oameni afectați de Covid-19

- Advertisement -

5 angajați ai punctului de lucru din Câmpia Turzii ai Serviciului de Ambulanță sunt afectați de Covid-19 și nu își mai pot exercita dreptul la muncă.

Este vorba despre 3 asistente, care sunt pozitive cu virusul Sars-Cov-2, dintre care 2 manifestă simptome specifice.

De asemenea, 2 șoferi care lucrau în cuplaj cu cele 3 asistente medicale sunt izolați la domiciliu, fiind contacți direcți ale acestora.

În aceste condiții nu numai că serviciul este SERIOS AFECTAT și lucrează la o treime din capacitate, însă angajații care lucrează pot reprezenta o potențială sursă de infectare pentru persoanele care solicită intervenția ambulanței.

Pe această cale RefleqtMedia face un apel atât la conducerea SAJ Cluj să depună eforturi suplimentare pentru suplinirea angajaților absenți de la Câmpia Turzii, dar și față de cetățeni … să nu mai cheme anapoda ambulanța.

URGENȚE SUNT AFECȚIUNILE CARE NE POT PUNE VIAȚA ÎN PERICOL! CONSTIPAȚIA, ABCESUL DENTAR, CICLUL MENSTRUAL, UNGHIILE ÎNCARNATE NU SUNT URGENȚE! NU MAI CHEMAȚI AMBULANȚA DEGEABA!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Pericol de explozie la Chețani

0
Reverberațiile celui de-al doilea război mondial încă se văd și pot produce efecte devastatoare chiar și acum, la peste 60 de ani de la...

Comentarii

%d bloggers like this: