fbpx
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Curiosul caz al consilierului local care are mâna largă
spot_img
spot_img

EXCLUSIV: Curiosul caz al consilierului local care are mâna largă

- Publicitate -
spot_img

RefleqtMedia continuă analiza declarațiilor de avere și interese ale consilierilor locali din Turda și Câmpia Turzii.

Dacă, până acum, am găsit consilieri locali „rupți în fund” pe acte, dar care conduc mașini de zeci de mii de euro sau lideri politici care n-au în buzunare decât banii de partaj, iată că acum am găsit un consilier local cu o mână … mai largă decât îi permite plapuma.

Este vorba despre liberalul turdean, Radu Mihai Sima, proaspăt ales în funcția de membru în Adunarea Generală a Acționarilor la una dintre societățile Consiliului Local Turda.

Conform declarației sale de avere, în anul 2019, Radu Sima a câștigat 25.000 de lei, aproximativ 2000 și ceva de lei pe lună.

Cu toate acestea, potrivit raportărilor de la Autoritatea Electorală Permanentă, Radu Mihai Sima a sponsorizat Partidul Național Liberal cu suma de 11.500 de lei, în campania electorală pentru alegerile locale, din septembrie 2020.

Practic, aproape o jumătate din TOȚI BANI PE CARE SIMA I-A ÎNCASAT ÎN 2019 s-au dus pe campania electorală a partidului. Interesant, nu? 

Oare câți dintre electori reușesc ca dintr-un salariu de 2000 și ceva de lei să pună 11.500 deoparte pentru sponsorizări politice? 

Continuăm…

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: