27.2 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTEXCLUSIV: Cozmin Sașa intră în ProRomânia și devine un candidat viabil la...

EXCLUSIV: Cozmin Sașa intră în ProRomânia și devine un candidat viabil la Primăria Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Marea majoritate a cunoscătorilor lumii politice din Câmpia Turzii știau, până astăzi, că în lupta pentru Primărie vor intra Dorin Lojigan (PNL), Avram Gal (ALDE), Adrian Mischian (Posibil PSD), iar aceste calcule îl dădeau maxim favorit pe Lojigan.

Ei bine, astăzi a apărut un nou candidat – credibil, apreciat, cunoscut – care are toate șansele să dea calculele peste cap.

Este vorba despre Cozmin Sașa, fost membru PSD, pe care Petre Pop & Co. l-au exclus anul trecut, împreună cu Cristian Maier.

Dacă Maier a ales să-i fie locotenent lui Avram Gal la ALDE, iată că Sașa a ales un alt drum.

„Am decis sa ma alatur echipei Pro Romania , in incercarea de a crea o alternativa la ceea ce se intampla azi in PSD.

Vreau sa multumesc tuturor colegilor din PSD, atat celor care m au sustinut , cat si celor care nu au fost de acord cu mine.
Urez mult succes noii echipe Pro Romania , din care fac parte, astept sa ni se alature cei care au convingerea ca pot contribui cu ganduri,cu idei , cu fapte , pentru a arata ca se poate construi pentru oameni fara sa ne fundamentam actiunile pe ura, atac la persoana, certuri interminabile si ca promovam buna cuviinta, decenta in comportament si exprimare, respectul pentru valori autentice, onestitatea si integritatea. Mult succes !”, a declarat Cozmin Sașa EXCLUSIV pentru RefleqtMedia.ro

Așteptăm cu interes să vedem ce alte valori ale politicii locale se vor alătura echipei ProRomânia.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: