spot_img
22 C
Turda
spot_img

EXCLUSIV: Consiliul Județean Cluj a alocat o sumă importantă pentru Parcul Industrial Tetarom V Luna

spot_img

Published:

spot_img

În proiectul de buget aferent anului 2018, Consiliul Județean Cluj a alocat suma de 5 milioane de euro pentru construcția Parcului Industrial Tetarom V în comuna Luna.

Vestea vine cum nu se putea mai bine pentru administrațiile locale din Luna și Câmpia Turzii care, la rândul lor, sunt pregătite pentru demararea proiectului.

„Noi avem toate terenurile întabulate pentru acest parc industrial și ne bucură alocarea acestei sume în bugetul Consiliului Județean Cluj. Ideea am avut-o, împreună cu președintele CJ Cluj, Alin Tișe, încă din anul 2011, astfel că vestea alocării de fonduri pentru începerea lucrării o primim cu mare entuziasm.

Vreau să vă reamintesc că Primăria Luna alocă 100 de hectare de teren pentru acest proiect de mare anvergură. Așteptăm să vedem ce alocări bugetare vor prinde și partenerii noștri de la Câmpia Turzii pentru acest proiect.”, a declarat primarul comunei Luna, Aurel Giurgiu.

De altfel, înainte de sărbătorile de iarnă, directorul general al Tetarom, Viorel Găvrea, a purtat o discuție cu primarul comunei Luna, Aurel Giurgiu, în care edilul comunei a prezentat extrasele de carte funciară pentru terenurile pe care urmează a fi edificat parcul industrial.

Prin acest gest, Giurgiu și-a demonstrat, încă odată, loialitatea față de parteneriatul privind construirea parcului industrial.

În ceea ce-l privește pe primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, acesta a declarat că susține, la rândul său, proiectul parcului industrial, care face parte din planul de reindustrializare a zonei Câmpia Turzii, plan pe care l-a demarat încă din campania electorală din 2016.

Comentarii

spot_img

Related articles

Recent articles

spot_img
%d bloggers like this: