spot_img

EXCLUSIV: Comoara necunoscută lăsată în urmă de Zamfir Pop

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Fostul jurnalist și blogger turdean, Zamfir Pop, a trecut la cele veșnice, în urmă cu două săptămâni. După o viață trăită după propriile concepte și principii, Zamfir a plecat dintre noi, bolnav, singur și sărac … dar lăsând în urmă o comoară de care se interesează MUZEUL ROMÂN AL RECORDURILOR!

Vedeți dumneavoastră, pe durata vieții sale, Zamfir Pop a colecționat mai multe lucruri, însă – de departe – cea mai considerabilă colecție a sa este cea de cutii de chibrituri.

Cea mai valoroasă și numeroasă cutie de chibrituri din România, deținută de Nagy Levente, din Carei – însumează 10.000 de cutii de chibrituri.

Nu știm exact câte cutii de chibrituri apucase să adună bietul, Zamfir Pop, însă faptul că Muzeul Român al Recordurilor Guiness este interesat de această colecție ne face să ne gândim … ce comoară mare a ascuns Zamfir Pop?

„Muzeul Românesc al Recordurilor are plăcerea de a vă prezenta câteva colecții diverse și neobișnuite. De asemenea, aceste colecții sunt certificate ca fiind cele mai mari din lume: The Corkscrew, The Pressing Iron și The Trivet Collection. În viitor, alte secțiuni vor fi deschise public, care se concentrează pe camere foto și de film vechi, instrumente muzicale, teodoliți, precum și alte obiecte neobișnuite, cum ar fi șlefuitoare, ridicători de capace, telefoane vechi și așa mai departe.


Pe lângă colecții, clădirea dispune de o sală de conferințe cu un echipament complet de sunet și proiectoare, precum și un roof top cu o vedere extraordinară asupra Bucureștiului.”, se arată pe pagina de facebook a muzeului.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda are 8 campioni naționali la Karate, categoria de vârstă -13 ani!

620 de sportivi din 44 de cluburi participante s-au aliniat la startulCampionatului Național, organizat în acest weekend la...

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Lucrare de profesioniști – curțile interioare din Turda arată ca în Vest

Curțile interioare de pe strada Calea Victoriei 122-132/Nuferilor 1-19 au fost modernizate cu ultimul strat de asfalt.   În cursul...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

Turda – sarita de la rand in organizarea semifinalei Eurovision

Administratia locala a municipiului Turda a facut eforturi considerabile in vederea organizarii semifinalei Eurovision din 2018 in Salina, insa spectaculozitatea evenimentului care a pus...
%d bloggers like this: