EXCLUSIV: Citește ce consilier local din TURDA ar putea suferi de Alzheimer

spot_imgspot_img

Societatea de Transport Public din Turda (Transport Urban Public SRL) ar putea fi dizolvată, dacă este să dăm crezare unui site local de știri.

Dar… cum s-a ajuns aici? Păi simplu. În cursul zilei de ieri, site-ul de mai sus a publicat un articol în care afirma sus și tare că actul constitutiv al societății Transport Urban Public SRL nu ar fi fost aprobat de consilierii locali turdeni.

De la ce a pornit această „envestigație” de mare valoare … pe ogoarele de la Bădeni? Păi de la postarea unui consilier local.

Bunăoară, la vârsta la care s-a reîntors la Pampers, băluțe și bebelușisme, consilierul local PRM, Doru Paul Anca, a dat în boala uitării și a început să posteze „lucruri trăznite”.

Singura problemă legată atât de postarea lui Doru Anca, cât și de articolul publicat de InfoArieș.ro este faptul că … ACTUL CONSTITUTIV AL SOCIETĂȚII A FOST APROBAT ÎNCÂ DIN ANUL 2017, AȘA CUM SE ARATĂ într-un drept la replică pe care Primăria Turda l-a solicitat publicației infoaries, dar pe care jurnalistul deontolog, Horea Hudrea, membru în Asociația Profesioniștilor din Presa Clujeană … NU L-A PUBLICAT.

Actul Constitutiv (statutul) societății TRANSPORT URBAN PUBLIC SRL a fost aprobat în Consiliul Local încă din anul 2017, prin HCL 173/26.05.2017. Tot atunci, Consiliul Local a aprobat ocuparea poziției de administrator de către dl. Popescu Alin. Societatea s-a înființat CONFORM LEGII! Orice alte informații apărute în spațiul public prin intermediul infoarieș.ro, sunt NEADEVĂRATE.

Prin rezoluția ORC 17.338/07.06.2017, s-a autorizat constituirea și s-a dispus înmatricularea societății Transport Urban Public S.R.L., în Registrul Comerțului Cluj, cu nr. J12/3415/2017, cu fondator Municipiul Turda și administrator cu funcția de director – Popescu Alin.”, se arată în comunicatul remis de Primăria Turda.

Deci, deși DORU PAUL ANCA, consilier local PRM a votat CU MÂNUȚA LUI proiectul de hotărâre privind aprobarea Actului Constitutiv al Societății Transport Urban Public, acesta a uitat și s-a apucat să scrie, în public, că vezi-doamne, consilierii vor aproba acel document … în această lună.

Păi nu e Alzheimer? Păi eeeeeste, însă ceea ce este grav este că jurnalistul, Horea Hudrea, a luat de bună postarea consilierului local și s-a apucat să murdărească, din nou, imaginea propriului oraș.

Oare … căror interese servesc Anca (Fost turnător al Securității) și Hudrea (jurnalist dovedit cu mai multe minciuni, de-a lungul carierei)?

spot_img
%d