spot_img

EXCLUSIV: Cea mai bună armă a Poliției Municipiului Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Schimbarea de comandant din fruntea Poliției Municipiului Câmpia Turzii a adus cu ea o adevărată schimbare de paradigmă în abordarea infracționalității din oraș.

Constantin Vulpescu, noul comandant al Poliției Câmpia Turzii, a adus cu el o super-armă, care – în ultimele două luni – a contribuit atât la reducerea infracționalității, cât și la prevenirea accidentelor rutiere și a faptelor antisociale.

Este vorba despre aparatul drug-test, pe care polițiștii ghirișeni nu îl aveau și care a fost achiziționat în momentul venirii lui Vulpescu la conducerea Poliției Câmpia Turzii.

Conform informațiilor noastre, peste 35 de persoane au fost identificate ca aflându-se sub influența drogurilor, în momentul în care au fost verificate cu aparatul Drug-Test.

Cel mai recent caz este din acest week-end.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, Biroul de Ordine Publică au depistat pe strada Laminoriștilor, din municipiu un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, din Câmpia Turzii.

 

Cu ocazia testării cu aparatul Drugtest, a fost indicată prezența unor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...

Știrea cetățeanului: Parcul Central arată … rău!

Periodic și ciclic, Parcul Central „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii revine în atenția publică, prin aspectul său negativ,...

Mihai Șandru, președinte PSD Câmpia Turzii: „La Mulți Ani, Europa! Cinste forțelor victorioase! La Mulți Ani, români!”

Ziua de 9 mai va rămâne, de-a pururi, în istoria neamului românesc drept ziua în care ne-am scuturat...

Un tușier din Câmpia Turzii a arbitrat un meci de Liga a 2-a play-off!

Meciul de aseară, dintre CSA Steaua București și Unirea Slobozia, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, cu scorul de 2-0,...
spot_img

Drumul către Băișoara, blocat de la primele ore

Minivacanța de Ziua Unirii Principatelor solicită, masiv, drumul către Băișoara. Conform unei postări realizate pe rețelele de socializare, încă de la orele 9:30, se circulă...
%d bloggers like this: