spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

EXCLUSIV: Ce spune Ministerul Sănătății din Republica Moldova despre Viktor Ivanovik?

Toată lumea a văzut cel puțin un clip în care userul, Viktor Ivanovik prezintă câte o informație din mediul medical. Stilul său unic, în care nu vorbește, doar prezintă text scris, se deosebește de cel al celorlalți medici-influenceri.

Deoarece am vrut să aflăm mai multe date despre acest medic-minune, care ne-a spus inclusiv să nu pupăm morții, ne-am adresat Ministerului Sănătății din Republica Moldova.

Răspunsul oficialilor moldoveni ne-a ȘOCAT: „Ministerul Sănătății vă informează că medic specialist cu așa nume și prenume nu se regăsește în baza de date a sistemului sănătății din Republica Moldova.”

Totuși, deși autoritățile moldovenești nu îl recunosc pe acest medic, presa românească a dezvoltat zeci de știri despre el.

„Dr. Viktor Ivanovik a vorbit despre riscurile la care se expun persoanele care își sărută rudele decedate, atunci când le conduc pe ultimul drum.

Un videoclip postat de un medic  din Moldova a ajuns viral pe rețelele de socializare. Specialistul, care a strâns o comunitate de aproape 300 de mii de urmăritori pe TikTok, a explicat recent de ce nu ar trebui să fie sărutați morții, atunci când sunt conduși pe ultimul drum.”, scria WOW Bizz în urmă cu 2 ani.

Cu toate acestea, nicio entitate de presă din România nu a încercat să afle CINE este acest tiktoker?

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_imgspot_img