spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

EXCLUSIV: Bărbat bătut în plină stradă la Câmpia Turzii

spot_img

Liniștea serii de ieri a fost tulburată, în cartierul „Blocuri” din Câmpia Turzii, de un scandal izbucnit, aparent – din nimic.

În jurul orei 22:00, un bărbat a sunat la 112, reclamând că ar fi fost bătut de mai multe persoane, în zona părculețului de pe strada Oțelarilor.

„ Politistii au intervenit in urma unei sesizari la 112 prin care un barbat semnala ca ar fi fost agresat fizic de catre o persoana, cu putin timp on urma, la fata locului au fost identificate persoanele care aveau legatura cu aspectele sesizate, s-a deplasat si un echipaj medical pentru acordarea ingrijirilor medicale acestuia.”, transmite IPJ Cluj, în exclusivitate pentru RefleqtMedia.

După ce i s-au acordat îngrijiri medicale, bărbatul bătut, lovit în zona feței, a refuzat să mai depună plângere împotriva agresorilor săi.

Astfel, nu se știe de la ce a pornit scandalul, dar ceea ce este sigur este că nici victima, nici agresorii nu aveau ce căuta afară, la ora 22:00, într-un oraș în care activitatea se încheie la ora 20:00 din cauza pandemiei.

spot_img
spot_img
spot_img