13.9 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Avem DOVADA că USR Câmpia Turzii minte, dezinformează și atacă presa...

EXCLUSIV: Avem DOVADA că USR Câmpia Turzii minte, dezinformează și atacă presa în mod injust

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

La începutul acestei săptămâni, RefleqtMedia a prezentat articolul intitulat „USR Câmpia Turzii provoacă hipotermie boschetarilor” – care poate fi citit aici

Ca urmare a acelui articol, un membru al USR Câmpia Turzii, Flaviu Bota, a lansat un atac dur atât la adresa RefleqtMedia cât și la adresa jurnalistului, Ovidiu Adrian Bucur.

„În atenția tuturor!
Întrebare gazetarului de duzină de la Refleqtmedia, trompetistul oricui plăteşte 30 de cenți: Ai intrat în posesia Certificatului Medico-Legal? Sau ai expertiza medicului legist? Îți spun eu, habarnistule denigrator, nu îl are nimeni, fiindcă nu i s-a făcut autopsie omului străzii decedat! Probabil, din cauza banilor sau pentru a masca un adevăr periculos!
Documentul pe care l-ai folosit pentru a dezinforma opinia publică și a-i apăra pe cei care după cele întâmplate, într-o țară civilizată ar fi plătit cel puțin cu funcția, este un “Certificat constatator”, eliberat de medicul de gardă. Moartea prin Insuficiență Cardio-Circulatorie Acută este efectul hipotermiei.
Nu-i așa că la nivelul tău de dezinformare, limbaj obscen, atac jignitor și repetat la adresa unor persoane cu care n-ai schimbat în viața ta măcar o vorbă, profesioniști în domeniile lor, ar trebui să-ți găsești un loc de muncă demn, nicidecum să lingi bocancii șefilor cu veste galbene sau roșii, după caz. La muncă trântore! Eşti o ruşine pentru generația tânără și orașul nostru!”, a scris Bota, folosind niște invective și aluzii care nu numai că nu fac cinste unui septuagenar, dar nu ar face cinste nici membrilor lumii interlope.

Pentru că nu ne place să rămânem datori, am ales să PUBLICĂM certificatul constatator al decesului în cazul Costel Kovaci – omul străzii despre care USR scria că a murit de hipotermie.

Acel document NU A FOST ÎNTOCMIT de medici de la Serviciul de Gardă Câmpia Turzii, așa cum FALS spune Flaviu Bota de la USR, ci a fost întocmit de UN MEDIC PRIMAR LEGIST.

Dacă și legiștii greșesc în certificatele constatatoare … să avem pardon!

Iată documentul!

„Îmi pare rău de bătrânețile, neliniștea și suferința acestui tătăic, care s-a dedat la asemenea limbaj trivial la adresa mea. Dacă el, inginer fiind, ar fi lucrat jumătate te de timp cât lucrez eu într-o zi oarecare poate că și-ar mai calma tonul comunist și trivial la adresa mea. Flaviu Bota spune că sunt o rușine la adresa generației tinere … din taxele și impozitele plătite de firma mea își primește Bota pensia, dar el știe să atace, să înjure și să murdărească pe cei care nu joacă după cum cântă bolșevicii de la USR. Nu-i nicio problemă, atât timp cât voi fi jurnalist … și voi fi multă vreme, contrar voinței unora, voi dezavua orice prostie prezentată public de către Uniunea Salvați Estrogenul”, a comentat Ovidiu Adrian Bucur.

Și … pentru corecta informare a lui Flaviu Bota și a restul useriștilor din Câmpia Turzii, în momentul în care o persoană suferă de hipotermie și moare, pe Constatatorul decesului se trece acea hipotermie … dar voi nu, voi „Batman, batman!”.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: