spot_img

EXCLUSIV: Autoturism VANDALIZAT la Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Un autoturism marca Opel a fost făcut PRAF, în cursul nopții de ieri, la Câmpia Turzii.

Din câte se pare, proprietara mașinii bănuiește cine ar fi în spatele actului de vandalism, aceeași persoană „spărgându-i” mașina și în cursul anului trecut.

De fapt, potrivit informațiilor noastre, această persoană este certată cu legea, în trecut luându-se la bătaie cu oamenii legii.

IPJ Cluj confirmă fapta, dar spune că nu a fost identificat, încă, făptuitorul.

„Prin apelul unic de urgență 112, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați la data de 16 martie a.c., în jurul orei 22.40, de către o femeie de 24 de ani, cu privire la faptul că autoturismul acesteia prezintă pagube.

Cu ocazia deplasării la locația precizată, a fost identificat autovehiculul, aflat parcat pe o stradă din Câmpia Turzii, din primele verificări ale polițiștilor observându-se prezența unor distrugeri la nivelul lunetei, a parbrizului, a unui geam, dar și la sistemul de iluminare.

În cauză a fost deschis un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, în cadrul căruia sunt desfășurate activități de cercetare, pentru identificarea autorilor și documentarea întregii activități infracționale.”, transmite IPJ Cluj.

Sursele RefleqtMedia afirmă că în cursul nopții de ieri, exact persoana care a comis fapta a fost identificată de oamenii legii pe strada Ion Agârbiceanu, dar – potrivit surselor noastre – deși presupusul agresor era sub influența alcoolului, nu a fost interogat de polițiști.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

EXCLUSIV: Două blocuri cu 10 etaje vor fi construite LA CÂMPIA TURZII!

Blocul cu 6 etaje care se construiește pe strada Grădinilor din Câmpia Turzii s-ar putea să nu fie...

(VIDEO) Borcane întregi cu droguri descoperite de DIICOT la câțiva kilometri de Turda

Atât ieri, cât și astăzi, Procurorii DIICOT, însoțiți de luptători ai trupelor speciale și agenți ai BCCO au...

EXCLUSIV: Cea mai bună armă a Poliției Municipiului Câmpia Turzii

Schimbarea de comandant din fruntea Poliției Municipiului Câmpia Turzii a adus cu ea o adevărată schimbare de paradigmă...

Accident GROAZNIC la Râpa Roșie, în Sebeș – 2 copii au căzut cu ATV-ul

Doi copii, în vârstă de 11 și 12 ani, se presupune că au căzut cu ATV-ul în Râpa...
spot_img

Cristina Burciu: Aprobarea Strategiei Naţionale de Reducere a Riscului Seismic, un pas important în renovarea și consolidarea fondului construit

Unul dintre obiectivele prevăzute în Programul de guvernare 2021—2024 vizează realizarea unor acțiuni prioritare pentru asigurarea cadrului de politici publice privind reducerea riscului seismic...
%d bloggers like this: