fbpx
spot_img
HomeEVENIMENTEXCLUSIV: Angajatii Spitalului Campia Turzii il sustin pe doctorul CSERGO!

EXCLUSIV: Angajatii Spitalului Campia Turzii il sustin pe doctorul CSERGO!

- Advertisement -

Este nevoie de un singur om pentru a deturna opresiunea si faradelegea.

Dupa ce medicul, Lehel Csergo, a luat atitudine IMPOTRIVA ABUZURILOR din Spitalul Dr. CORNEL IGNA, iar primarul – Lojigan – l-a ultragiat pe Csergo in presa clujeana, asistentele din spital au luat atitudine, SPRIJININDU-L PE CSERGO!

“Casa fara stapan…sau in alti termeni Sectia Interne de cateva zile incoace

Vrem sa stiti ca va intelegem si suntem alaturi de dumneavoastra, domnule doctor, in aceste momente. Este o pierdere uriasa pentru comunitate, pentru Spital, dar bineinteles pentru noi, personalul care am lucrat cu dumneavoastra. Sunteti omul cel mai potrivit care poate gestiona si mentine echilibrul pe sectie, mai ales in aceste vremuri. Sunteti medicul de care comunitatea are mare nevoie acum. Dumneavoastra ne-ati oferit siguranta si ajutorul in acordarea asistentei medicale indiferent de gravitatea situatiei la care am fost expuse. Impreuna cu dumneavoastra am format o echipa adevarata.

Ne pare rau daca si noi, personalul, am pus presiune prin nemultumirile noastre si am contribuit la aceasta situatie. In aceste momente in care epuizarea si frustrarea acumulate in aceste luni isi spun cuvantul trebuie sa ramanem uniti, sa avem credinta ca totul va fi bine!

In speranta ca munca atator ani depusa si realizarile profesionale pe aceasta sectie nu au fost in zadar speram sa puteti trece peste tot si sa va intoarceti alaturi de noi pentru a ne putea continua activitatea si a ne simti din nou ca intr-o familie.

Este greu sa intri zilnic la pacienti, sa-i vezi cum, efectiv, se zbat pentru ”inca o gura de aer”; te marcheaza si te frustreaza,te face sa te simti neputincios; neputincios in fata bolii, neputincios in fata sistemului. Sunt vremuri grele si da, ”cine nu a imbracat costumul de protectie ca sa intre pe aceasta sectie Covid, nu are cum sa inteleaga!”.

Domnule doctor, va rugam sa reveniti asupra deciziei, stim ca aveti resursele necesare sa treceti peste toate obstacolele si va asteptam alaturi de noi! 🙂 “, au transmis asistentele din Spital.

Totodata, cel putin 3 persoane care au dorit sa isi pastreze anonimatul CONTRAZIC AFIRMATIILE LUI DORIN LOJIGAN!

“Noi nu am fugit de Covid19. Medicul, Csergo a solicitat DE MULT sa se faca Spital Covid19 la Campia Turzii, iar urgentele sa fie trimise la TURDA, dar chiar Lojigan a refuzat, spunand ca ii sare lumea in cap”, ne-a transmis in aceasta dimineata inca o asistenta din spital.

Cat priveste abuzurile la care este supus personalul spitalului… vom reveni cu dezvaluiri CUTREMURATOARE!

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: