fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaEXCLUSIV: Amendă de 1000 de lei pentru asistenta medicală care NU a...

EXCLUSIV: Amendă de 1000 de lei pentru asistenta medicală care NU a respectat măsura de izolare!

- Advertisement -

IPJ Cluj tocmai ne-a transmis că asistenta medicală despre care am scris în urmă cu 5 minute a fost amendată pentru faptul că nu a respectat măsurile de izolare.

Urmare a unei sesizări cu privire la faptul că o femeie din municipiul Turda depistată pozitiv cu virusul COVID-19, aflată în izolare la domiciliu, a părăsit locuința, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Turda s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă.

Față de tânăra de 24 de ani, din municipiul Turda, a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.”, a fost punctul de vedere al IPJ Cluj.

Pe această cale, RefleqtMedia face apel la toți cititorii să ne trimită informații și fotografii cu persoane care nu respectă condițiile izolării la domiciliu sau care încalcă legea și măsurile sanitare.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

DSV-urile ELUDEAZĂ LEGEA de dragul sacrificării mieilor

0
În 2018, odată cu apariția pestei porcine africane, printr-un ordin al directorului Agenției Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, TOATE târgurile de animale au...

Comentarii

%d bloggers like this: