14.5 C
Turda
Wednesday, August 3, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIEXCLUSIV: Acuzații grave la adresa factorilor poștali din Turda

EXCLUSIV: Acuzații grave la adresa factorilor poștali din Turda

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O cititoare RefleqtMedia.ro ne-a adus în atenție un caz grav, care dacă va fi cercetat penal, s-ar putea solda cu ani de închisoare, pentru un factor poștal din Turda.

„În baza unei procuri, încheiate cu fiul și nora mea, eu administrez proprietățile lor, întrucât ei sunt plecați în străinătate. În luna septembrie a acestui an, nu mi-a venit factura de energie electrică pentru una dintre proprietăți.

Ulterior, la începutul lunii decembrie, am primit o notificare privind deconectarea de la serviciile de alimentare cu energie electrică a respectivei proprietăți, ca urmare a faptului că nu s-a achitat factura.

M-am prezentat la sediul Electrica, unde am fost informată că primisem un preaviz de deconectare, cu confirmare de primire.. Stupefiată, i-am spus doamnei de acolo că eu nu am primit niciun preaviz, iar dânsa mi-a arătat confirmarea primirii respectivului aviz”, își începe povestea cititoarea noastră.

După ce a primit acea dovadă, s-a dus glonț la Oficiul Poștal 2 din Turda, pentru a primi explicații.

De acolo a aflat că unul dintre factorii poștali a falsificat semnătura privind confirmarea de primire, astfel că femeia s-a hotărât să afle despre cine este vorba.

Ei bine, diriginta oficiului poștal NU A BINEVOIT SĂ-I DIVULGE IDENTITATEA FACTORULUI POȘTAL, deoarece nu cititoarea noastră ar fi fost păgubită, ci fiul acesteia, iar procura pe care femeia o are nu valorează nimic, în virtutea regulamentelor după care funcționează Poșta Română.

Femeia este indignată și spune că se va adresa autorităților de cercetare penală.

„Nu vreau ca lucrul acesta care mi s-a întâmplat mie, să li se întâmple și altora. Nu e vorba despre paguba produsă, 300 de lei și un congelator de carne, pe care a trebuit să-l arunc la câini, ci despre principii”, afirmă cititoarea noastră.

La nivel național, mulți dintre factorii poștali preferă să falsifice semnăturile pentru confirmare de primire, astfel încât să nu mai aibă de a face cu scrisorile recomandate.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: