O informație tulburătoare și o ipoteză pe măsură zguduie din temelii atât credibilitatea mediului de afaceri, cât și pe cea a Poliției Municipiului Câmpia Turzii.
Joi, 1 mai 2025, am primit la redacție o informație potrivit căreia angajatul unui restaurant din Câmpia Turzii ar fi fost închis, accidental, vreme destul de îndelungată, în camera frigorifică a restaurantului.
Am cerut un punct de vedere de la IPJ Cluj, care ne-au transmis – nonșalant – că ar fi vorba despre un caz medical. Am încercat, în repetate rânduri, să-l apelăm pe patronul restaurantului, dar nu ne-a răspuns.
Astăzi, am primit o nouă informare, despre angajatul restaurantului.
„Angajatul este tot in coma indusa. Au incercat deconectarea de la aparate insa nu a raspuns stimulilor si a fost reconectat. Soc termic , nerespectarea normelor de Securitate a muncii. Interzis a intra singur in camera frigorifică, ventilatorul nu a fost oprit, nu avea echipament de protectie adecvat si nu era a doua persoana sa il supravegheze la intrarea in camera frig. Multe semne de intrebare, omul a făcut soc termic ce a dus la stop cardiospirator , timp in care nu sa mai oxigenat creierul. Intrebarea este durata in care creierul a ramas fara oxigen ducand la hipoxie cerebrală. Nu a facut accident vascular si nici infarct.”
De această dată, am redirecționat informarea către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, iar dacă ipoteza unui accident de muncă mușamalizat se va adeveri, vă vom prezenta identitatea patronului de restaurant care a pus batista pe țambal și vom prezenta și alte date tulburătoare din această speță!