fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiExclusiv:❗❗❗ Comercianții din Câmpia Turzii îngheață! ❄️❄️❄️

Exclusiv:❗❗❗ Comercianții din Câmpia Turzii îngheață! ❄️❄️❄️

- Advertisement -

 

În condițiile în care pandemia i-a scos afară din halele agroalimentare, iar președintele României încă nu a promulgat legea care le permite să revină înapoi în hale, piețarii de la Câmpia Turzii îngheață de frig.

Vorbim despre femei care, de ani de zile, își vând roadele muncii și a trudei în Piața Mureșului.

Înghețăm de frig, domnule. Noi mereu am purtat măști și nu aveau de ce să ne scoată afară din Piață. Bine că acum pot să dea drumul la centrală, ca să ne mai încălzim, dar când eram înăuntru, centrala nu mergea.”, ne-au spus comercianții din piața Mureșului. ❄️❄️❄️

În cadrul unor discuții purtate pe rețelele de socializare, edilul orașului a comentat pe subiect.

Până în urmă cu câțiva ani tot afară vindeau și nu înghețau de frig? Cei care vând miercurea în piața mare nu îngheață de frig? Pentru Sfântu, e o situație temporară spre binele nostru al tuturor. Și uite că rezultatele se văd (n.red. defapt, rata de incidență a cazurilor Covid-19 a crescut față de ultima raportare). Dacă ajungem să fim carantinați o să fie bine?”, a comentat Dorin Lojigan pe rețelele de socializare.

Comercianții de legume din Piața Mureșului sunt producători locali, care își câștigă existența din roadele câmpului. O ceapă, un morcov, un ardei – sunt sursele traiului lor zilnic, astfel că sunt OBLIGAȚI să îndure frigul, iar dacă luăm în calcul că majoritatea sunt femei, situația este și mai urâtă.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

PSD Cluj își prezintă candidații la alegerile parlamentare

0
Suntem mândri să vă prezentăm echipa social-democrată care va candida la alegerile din 6 decembrie 2020 pentru a reprezenta Clujul în Parlamentul României.   Aducem în...

Comentarii

%d bloggers like this: