fbpx
spot_img

Exces de zel al polițiștilor mureșeni – razie în trafic, CU MASCAȚI ȘI ARME DE RĂZBOI!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img

Share post:

Astăzi, IPJ Mureș a remis un comunicat de presă privind o „acțiune de tip blitz” pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

La data de 6 ianuarie a.c., în intervalul orar 12⁰⁰-14⁰⁰, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier, Biroului Rutier Reghin, Secției nr. 8 Poliție Rurală Petelea, au organizat și desfășurat o acțiune de tip Blitz pe DJ 153C Reghin – Gurghiu – Ibănești și DN 15 Reghin – Petelea – Periș.

Scopul acțiunii a fost creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

La acțiune au participat 16 polițiști, dintre care 12 din cadrul structurilor rutiere și 4 din cadrul structurilor de ordine publică cu sprijinul a 5 luptători S.A.S.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002R și 1 conform Legii 123/2017 în valoare totală de 18.405 lei.

Sancțiunele au fost aplicate, astfel: 23 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 14 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 3 pentru neutilizarea dispozitivelor pentru retenție copii, 2 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul conducerii pe drumurile publice, 1 pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și 14 pentru alte abateri la regimul rutier.

De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

Astfel de activități vor continua și au ca scop informarea participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră și reducerii accidentelor de circulație.”, transmite IPJ Mureș.

Singura problemă este … prezența unor luptători SIAS, dotați cu arme de război.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

DREPT LA REPLICĂ: E doar o glumă sau v-ați decis de 1 Aprilie să fiți susținătorul aprig al primarului Matei, domnule Ovidiu Bucur?

Stimate domnule Ovidiu Bucur, în urma articolului publicat de RefleqtMedia.ro, sub semnătura dvs, intitulat ”Cristian Matei, îi dă...

Cristian Matei, îi dă daună totală lui Adrian Nap: „Vă aflați într-o stare de asediu intelectual”

La capătul unei ședințe de consiliu local, în care Adrian Nap a fost un fel de one-man-show, contestând...

Consilierii locali ai USR Turda „NU ȘTIU NIMIC”

În ultima ședință de Consiliu Local, organizată la Turda în data de 30 martie 2023, consilierii locali ai...

Rotaract Turda a dotat cu echipamente și mobilier secția de oncologie a Spitalului Municipal Turda

Proiectul “O cană de fericire” și-a atins scopul propus! Vrem să vă mulțumim fiecăruia dintre voi!   Ați făcut o reală...
%d bloggers like this: