spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, în vizită de lucru în comuna Tureni

Eurodeputatul PNL, Daniel Buda, a efectuat o vizită importantă în comuna Tureni. La întâlnirea avută cu doamna primar, Elena Daniela Mănăilă, cei doi oficiali au discutat despre problemele comunității, în special cele legate de proiectele cu finanțare europeană. Au fost abordate strategiile de dezvoltare pe termen scurt și mediu pentru următorii ani.


După întâlnire, Daniel Buda și doamna primar, au vizitat șantierul DX A3 – Tureni. Aici, au întâlnit șeful de șantier și au analizat problemele apărute în timpul execuției. Un exemplu este problema stâlpilor de înaltă și medie tensiune care trebuie relocați urgent.


Vizita a continuat la doi fermieri din Micești, unde cunoștințele și experiența eurodeputatului Buda au ieșit în evidență. Fermierii din Tureni i-au prezentat domnului Buda problemele cu care se confruntă, inclusiv cea a medicului veterinar din comună, care nu este tolerat de fermieri.


În final, vizita a continuat la o fermă de cai a domnului doctor Adrian Silvestru, unde domnul eurodeputat a făcut o tură de călărie pe unul dintre cei mai frumoși cai.


Această vizită subliniază angajamentul continuu al eurodeputatului Daniel Buda față de comunitatea din Tureni și de a lucra împreună pentru a rezolva problemele cu care se confruntă.


Biroul de presă al Comunei Tureni

spot_imgspot_img