spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Eu sunt Paul Cristian OLARU și vreau să fac din Mihai Viteazu o comună așa cum merită

Mă numesc Paul – Cristian OLARU, am 48 de ani, am o soție minunată și 3 copii. Sunt viceprimarul comunei Mihai Viteazu, funcție care – deopotrivă – mi-a adus succes, oportunități dar și multe responsabilități.


• Experiența profesională
În ultimii 20 de ani, până la preluarea mandatului de viceprimar, am activat în domeniul antreprenorial, câștigând existența familiei mele prin afacerile pe care le dețin. Am activat în mediul privat, în special în domeniul oftalmologiei, am ajutat oameni să vadă realitatea cu ochi mai sănătoși, la prețuri accesibile. NU am fost adeptul îmbogățirii pe spatele oamenilor, cum NU sunt adeptul unor funcții publice care nu aduc plusvaloare în comunitate.
• Experiența politică
Am intrat în politică de drag pentru comunitatea din Mihai Viteazu, din credința că pot contribui la dezvoltarea acestei comune și… dintr-o simpatie pentru Traian Băsescu. În perioada 2016 – 2020 am fost consilier local sub stindardul Partidului Mișcarea Populară. Din 2020, am devenit viceprimarul comunei Mihai Viteazu, reprezentând în continuare același partid, până în 2023, când conducerea județeană a PMP, din cauza războiului civil din partid, a încercat să se descotorosească de mine și de alți colegi de partid. În 2023 am acceptat propunerea Partidului Național Liberal Cluj, a domnilor Alin Tișe și Daniel Buda, de a construi la Mihai Viteazu o organizație care să poată să spargă monopolul actual. Candidez pentru Primăria Mihai Viteazu din partea PNL și am o echipă de consilieri solidară, capabilă și inteligentă, alături de care vreau să fac lucruri mari pentru comuna noastră.
• Experiența administrativă
Fără falsă modestie și fără să atac pe nimeni, cred că toți locuitorii comunei noastre sunt în asentimentul meu când spun că, deși am fost viceprimar, activitatea mea a fost cu mult mai acerbă și mai determinată decât chiar a domnului primar. Dânsul s-a confruntat cu probleme de sănătate și am fost mai mult decât dispus să-l suplinesc, ori de câte ori acesta a avut nevoie. Pe domnul primar îl consider PRIETENUL meu, dar sunt de părere că, dacă aș fi primar, n-aș mai depinde de un superior care să aprobe deciziile mele. VREAU să fiu PRIMAR și VREAU să demonstrez că POT să conduc destinele acestei comune, așa cum se poate mai bine! În ultimii 4 ani, am coordonat investițiile comunei, am inițiat proiecte de hotărâre privind diverse obiective de investiții, am supervizat lucrări, am reprezentat comuna atât în raport cu dumneavoastră, dragi cetățeni, cât și cu colaboratorii noștri externi. Sunt de părere că echipa pe care o avem în primărie este una foarte capabilă, demnă de statutul de funcționar public! Tot ceea ce mai au nevoie este un lider tânăr, harnic, dispus să muncească oricând, să răspundă oricând la telefon și să intervină atunci când comuna o cere!

IAR ACEST LIDER SUNT EU, PAUL – CRISTIAN OLARU! DE-ASTA CANDIDEZ, SĂ FAC DIN MIHAI VITEAZU O COMUNĂ STRĂLUCITOARE CA SOARELE, CURATĂ CA ROUA ȘI ORDONATĂ PRECUM CRISTALELE DIN FULGII DE ZĂPADĂ!

ÎMPREUNĂ, ÎN 9 IUNIE, VOM ADUCE MIHAI VITEAZU PE LINIA DEZVOLTĂRII!

CMF: 2140015

spot_img
spot_img