spot_img
spot_img

Este cunoscut de toată România, dar NIMENI nu-i cunoaște SECRETUL TERIBIL! De ce nu se căsătorește turdeanul, Fuego?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Fuego a avut mai multe relatii de-a lungul timpului, dar cea mai titrata a fost cu Ana Maria Ciausu. Tanara a marturisit ca cei din jurul lor isi doreau mai mult decat ei sa se casatoreasca, dar nu a fost sa fie. Ea a mai spus ca scopul relatiei lor nu a fost niciodata mariajul.

Paul Surugiu, pe numele său real, nu are nici până în momentul de față o soție. Acesta a precizat într-un interviu că nu s-a văzut niciodată în acele „tablouri idilice”. Cântărețul a mai adăugat că se lasă purtat de val și pune totul pe seama destinului. Fuego a spus că tot ceea ce își dorește este o viață plină de liniște.

„Dorințele nu prea se spun, pentru că mai apoi nu ajung să se îndeplinească! Îmi doresc liniște, asta e clar, indiferent cu ce vine ea și cu felul în care viața mea se va desfășura de acum înainte! Niciodată nu m-am văzut eu în vreun fel și nu mi-am setat „tablouri idilice! Totul stă sub semnul hazardului și vine la pachet cu numeroase schimbări de decor, așa cum poate nici nu mi le imaginez! Sunt un tip deschis, sincer și las viața să mă poarte pe drumul pe care ea îl are pentru mine”, a declarat Fuego.

Artistul a menționat că este foarte curtat pe paginile de socializare, însă nu a reușit nimeni să îi fure inima până la momentul actual. Bărbatul a spus că nu se ghidează după stereotipuri și că nu are un gen de femeie în minte. Acesta a fost împreună cu Ana Maria Ciaușu, iar de curând, fosta iubită a vorbit de ce nu au ajuns în fața altarului. Femeia a precizat că scopul relației lor nu a fost niciodată căsătoria.

„Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a precizat Ana Maria Ciaușu.

Citește continuarea aici

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

COVID-19 de Crăciun: 29 de decese și 598 de noi infectări

Autoritățile au anunțat sâmbătă, 25 decembrie, 29 de decese, dintre care două anterioare. În ultimele 24 de ore au mai fost confirmate 598 de...
%d bloggers like this: