spot_img

Emil Turdean și obsesia lui pentru Cristian Matei

Date:

Share post:

Războiul în care Cristian Matei se află, în această perioadă, cu președintele PSD Cluj, Liviu (431.000 lei) Alexa nu face decât să-i crească aprecierile primarului turdean, iar adversarii politici din USR/T9 știu asta.

Așa se face că Emil Turdean, fostul președinte al USR îl vede pe Matei cam peste tot pe unde se uită. Atât de mare este „dragostea” ce i-o poartă Turdean lui Matei încât agricultorul din Bădeni comentează cu trimitere la edilul turdean chiar și la articolele care NU-L PRIVESC PE MATEI.

Astfel, la un articol postat de presa turdeană ieri seară, în care se face referire la lucrările efectuate DE DOMENIUL PUBLIC CÂMPIA TURZII, ÎN CARTIERUL ȘARÂT, Turdean a postat următorul comentariu.

Ca să-l cităm pe un coleg de breaslă, „Matei crește în sondaje, prin războiul ăsta, pentru că PSD – astăzi – este un balast pentru el.”, iar USR Turda știe asta și … încearcă din toate puterile să-l discrediteze pe primar.

Culmea este că pe același primar se luptă să-l discrediteze și unii PSD-iști care, în trecuturile lor, au lins la aceeași oală cu USR-ul … oare se reface echipa USR/LADA?

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Cristian Matei, vizitat de karateka kyokushin

În cursul zilei de ieri, o delegație de karateka...

Cristian Matei: „Am demonstrat că noi construim non-stop, nu doar în campanie!”

Domnule primar, cum ați caracteriza, din punct de vedere...

Spitalul Municipal Turda va fi renovat prin PNRR

Vești bune! Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal...

Percheziții BCCO, la Turda

O dubă și o autospecială de poliție au fost...
%d bloggers like this: