fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaEmil Turdean, de la „Dacă eram eu la primărie...” la „Nu știu...

Emil Turdean, de la „Dacă eram eu la primărie…” la „Nu știu dacă candidez…”

spot_img

Administratorul societății AgroTurdean din Bădeni, Emil Turdean, are o atitudine inconstantă în ceea ce privește viitorul său politic.

În contextul în care potrivit zvonurile din interiorul USR, Turdean ar putea fi lansat în lupta fie pentru Primăria Turda, fie pentru Primăria Moldovenești, acesta are o atitudine total oscilantă.

”Nu m-am decis cu privire la vreo candidatură. Dacă voi candida o să o fac doar dacă am o echipă suficient de puternică să schimbăm adminstrația locală de la Turda. Ce pot să vă spun cu siguranță, e că dacă eram la eu la primărie nu vedeați harababura de lucrări în oraș”, spune Turdean, citat de Politica și Putere.

Cu alte cuvinte, nu știe dacă s-ar băga, dar „cu siguranță ar face treabă dacă ar fi primar”… eh, slabe șanse ca Emil Turdean să poată câștiga alegerile locale, cel puțin la Turda, deoarece nu are charismă. Omul nu prinde la public, doearece pare tot timpul încruntat, nervos, sictirit.

Vom vedea…

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: