spot_img

Emil Turdean, de la „Dacă eram eu la primărie…” la „Nu știu dacă candidez…”

Date:

Share post:

Administratorul societății AgroTurdean din Bădeni, Emil Turdean, are o atitudine inconstantă în ceea ce privește viitorul său politic.

În contextul în care potrivit zvonurile din interiorul USR, Turdean ar putea fi lansat în lupta fie pentru Primăria Turda, fie pentru Primăria Moldovenești, acesta are o atitudine total oscilantă.

”Nu m-am decis cu privire la vreo candidatură. Dacă voi candida o să o fac doar dacă am o echipă suficient de puternică să schimbăm adminstrația locală de la Turda. Ce pot să vă spun cu siguranță, e că dacă eram la eu la primărie nu vedeați harababura de lucrări în oraș”, spune Turdean, citat de Politica și Putere.

Cu alte cuvinte, nu știe dacă s-ar băga, dar „cu siguranță ar face treabă dacă ar fi primar”… eh, slabe șanse ca Emil Turdean să poată câștiga alegerile locale, cel puțin la Turda, deoarece nu are charismă. Omul nu prinde la public, doearece pare tot timpul încruntat, nervos, sictirit.

Vom vedea…

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Frumusețea iernii, surprinsă de cel mai bun fotograf turdean

Sebastian Luca este, fără îndoială, cel mai bun fotograf...

Familie inzapezita la Ciurila, salvata de un politist turdean

Politistul, Vlad Paven, de la Politia Rurala Turda a...

Accident rutier la Turda

Zapada si viscolul abatut asupra zonei Turda - Campia...

Interventie a mascatilor, la Turda

Trei dube de mascati au intervenit, in aceasta seara,...
%d bloggers like this: