18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăTritenii de JosEmil Rusu - PNL Tritenii de Jos: „De astăzi, comuna Tritenii de...

Emil Rusu – PNL Tritenii de Jos: „De astăzi, comuna Tritenii de Jos începe pașii spre eliberare”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După centralizarea totală a voturilor din comuna sa, care au cristalizat o victorie memorabilă pentru PNL Tritenii de Jos, președintele formațiunii – Emil Ștefan Rusu, viitorul candidat la Primărie, a transmis un mesaj tăios.

„Stimați concetățeni, dragi vecini, iubiți prieteni,
Rezultatul alegerilor europarlamentare, înregistrat aseară la Tritenii de Jos cristalizează într-un mod hotărâtor faptul că voi, alegătorii, vreți schimbare.
După 19 ani de la cocoțarea în fruntea comunei a unui individ îndrăgostit de propria imagine mai mult de orice altceva, voi – cetățenii comunei – v-ați săturat de plocoane, de aroganțe stupide, de camarile și găști de interese și vreți altceva, vreți o comună europeană, dezvoltată, cu o administrație locală demnă de cele mai înalte standarde.


Ajunge cu lăcomia, cu aroganța, cu agresivitatea și violența!


Victoria de aseară nu este nici a mea, personală, nici a Partidului Național Liberal, ci a dumneavoastră, a tuturor acelora care vor ca la Tritenii de Jos lucrurile să înceapă să funcționeze normal, fără gunoaie lăsate câte două săptămâni pe ulițe, fără titluri de proprietate eliberate doar „cui trebuie”, fara apa potabila, fără canalizări făcute de mântuială si care nu are posibilități de extindere.


Vă mulțumesc tuturor acelora care, prin votul exercitat, au dat o palmă actualei administrații locale, din care să sperăm că nu se vor mai trezi până după alegerile locale din 2020, când la Tritenii de Jos va veni adevărata schimbare!


Împărate … ți se clatină și coroana, și tronul!”, a spus Rusu – singurul candidat la funcția de primar cu șanse reale să-l detroneze pe Valer Sașa.

La finalul alegerilor de ieri, situația voturilor la Tritenii de Jos se prezintă astfel:

PNL : 708 voturi
PSD : 256 voturi
USR : 174 voturi
ALDE: 98 voturi

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: