3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiElevii din Turda și Câmpia Turzii s-au distrat la Tabăra de Vară...

Elevii din Turda și Câmpia Turzii s-au distrat la Tabăra de Vară organizată de Parohia „Învierea Domnului”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Câmpia Turzii, alături de cei de la Școala Gimnazială „Ioan Opriș” din Turda au petrecut o săptămână plină de distracție și studiu, în compania preotului Sebastian Zăhan.

Tabăra de vară, organizată de Parohia „Învierea Domnului”, a avut loc la Mânăstirea „Mihai Vodă” din Turda și a reunit aproximativ 60 de copii din Turda și Câmpia Turzii.

„Tabăra de Vară, organizată de Parohia Ortodoxă ”Învierea Domnului”

În perioada 04 – 07 iulie, s-a desfășurat Tabăra de Vară, organizată de Parohia Ortodoxă ”Învierea Domnului”, din Câmpia Turzii, la care elevi ai școlii noastre și din Câmpia Turzii descoperind tainele olăritului, pictura pe piatră, confecționarea unor obiecte ornamentale și jocuri de autocunoaștere, sub îndrumarea prof. Gheorghe Roșa, prof. Hărșan Carmen și a doamnei Todea Mihaela, cărora le mulțumim.
 
De asemenea, au participat la diferite excursii: Gărdina Botanică, Fabrica de Științe și Muzeul de Istorie, care le-au creat amintiri de neuitat.
 
Pe tot parcursul taberei, ei au fost însoțiți și sprijiniți de pr. Zăhan Sebastian, prof. Vescan Claudia și pr. diacon Turean Bogdan.
 
Vacanță minunată, tuturor!”, transmite Școala Gimnazială „Ioan Opriș”.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: