fbpx
HomeȘtiri din TurdaElevii de la Colegiul Tehnic Turda au învățat despre traficul de persoane
spot_img
spot_img

Elevii de la Colegiul Tehnic Turda au învățat despre traficul de persoane

- Publicitate -
spot_img

Ancorarea în realitate a profesorilor și raportarea acestora la adevăratele probleme ale societății, dincolo de curricula obligatorie, sunt adevărate necesități pentru școlile românești.

De la consumul de substanțe stupefiante, la bully-ing sau traficul de minori, aceste subiecte îi privesc și îi pot afecta pe elevi. Tocmai din acest motiv, demersul profesoarei, Andreea Florea de la Colegiul Tehnic Turda este cu atât mai lăudabil.

Aceasta, în parteneriat cu asociația eLiberare, a pus la cale o oră inedită de biologie pentru elevii clasei a IX-a de la Colegiul Tehnic Turda.

„Ultima ora de biologie a purtat elevii clasei IXA de la CTT in lumea mai putin cunoscuta a traficului de persoane. Formele traficului de persoane, implicațiile, mecanismele de actiune precum si modul in care trebuie sa actionam responsabil pentru a preveni acest fenomen mondial care afecteaza atat de multe vieti, au fost cateva dintre temele discutiei noastre. Cu sprijinul Asociatiei eLiberare am reusit sa calatorim si sa descoperim uluitoare relatari ale unor victime al acestui fenomen.”, a spus Andreea Florea pe rețelele de socializare.

Traficul de carne vie sau de persoane este un fenomen perpetuu, care se propagă în societatea românească și căruia, din păcate, autoritățile nu-i pot pune stavilă.

Tocmai din acest motiv, copiii și adulții, deopotrivă, trebuie conștientizați cu privire la pericolul pe care acest fenomen infracțional îl poate reprezenta.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: