spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Electoral? Spectacol „de Ziua Copilului” la Câmpia Turzii, cu o săptămână înainte de alegeri

O vorbă din fotbal spune că formula câștigătoare nu se schimbă și … pare-se că pe același considerent se mișcă și primarul de la Câmpia Turzii.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local programată pentru joi, 25 aprilie, orele 13:00 figurează un Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii şi Asociaţia „Produs de Cluj”, în vederea organizării evenimentelor Târg „Produs de Cluj” și Ziua Internațională a Copilului, în perioada 31 mai – 2 iunie 2024, în Parcul Municipal “Berc”.

Deci … după ce anul trecut le-a ieșit un rahat de eveniment pentru copii, Primăria Câmpia Turzii revine la metoda consacrată, cu mici, bere și muzică populară și cu Târgul Produs de Cluj și toate acestea vor avea loc cu doar o săptămână înainte de alegeri.

Oare de ce nu a găsit de cuviință Dorin Lojigan să mai organizeze Târgul Produs de Cluj odată cu Câmpia Turzii Summer Fest? Nu crede că mai iese primar și vrea să aducă târgul mai aproape de ziua de 9 iunie?

Bine, recunoaștem, astea sunt speculații răutăcioase, dar spuneți și voi, dragi cetățeni plătitori de taxe, cu drept de vot, din Câmpia Turzii: nu ar fi extraordinar să avem alegeri cel puțin odată la șase luni? Doar doar s-a face la Câmpia Turzii ce nu s-a făcut în 4 ani 🙂

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img