spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

El este viișoreanul care a făcut accident, la Mihai Viteazu, conducând beat

În urmă cu 2 zile, IPJ Cluj a transmis publicității o informație privind un cetățean din Viișoara care, conducând sub influența băuturilor alcoolice, ar fi făcut un accident, pe raza comunei Mihai Viteazu.

La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 49 de ani, din comuna Viișoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta a fost depistat de polițiști în data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, după ce a condus o autoutilitară pe DN75, în localitatea Mihai Viteazu, fiind implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, respectiv ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un cap de pod, ulterior fiind proiectat în gardul unui imobil.

La testarea cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.”, era informarea celor de la IPJ.

Ei bine, ieri, viișoreanul a fost arestat preventiv, în baza unei decizii luate de Judecătoria Turda.

„Ora estimata: 13:00
Complet: Complet P2 J.D.L.
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată în dosar nr. 1117/P/2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi în consecinţă: În baza art. 226 alin. 1 şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1, alin. 3 şi alin. 4 lit. e) Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului P. I.T., pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art.336 alin.(1) Cod pen., cu aplicare art. 44 alin. (1), (2) Cod pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 24.04.2024 ?i până la data de 23.05.2024, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea formulată, prin apărătorul din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. În baza art. 230 Cod Procedură Penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 272 Cod Procedură Penală, încuviinţează şi dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Cluj a sumei de 340 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu, av. Dumitrescu Alexandru Nicolae, pentru inculpatul P. I.T. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, ce se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi care a pronunţat încheierea atacată. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 24.04.2024, orele 14.00
Document: Încheiere finală camera consiliu  103/2024  24.04.2024”

Numele acestuia, potrivit portal.just.ro, este Palfi Ioszef Tivadar.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img