spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

EL este individul din Câmpia Turzii care a violat, joi, o fată de 12 ani

Polițiștii din Câmpia Turzii au arestat un individ, bănuit fiind de faptul că ar fi violat o fată de 12 ani, să facă sex cu el.

„În urma activităților derulate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, un tânăr de 22 de ani, din același municipiu, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol.

 

Activitățile investigativ-operative, desfășurate cu celeritate de polițiști, au condus la stabilirea faptului că la data de 9 iunie a.c., în jurul orei 10.00, acesta a constrâns o minoră, în vârstă de 12 ani, din județul Cluj, să întrețină relații sexuale la locuința lui.

 

La data de 10 iunie a.c., în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite IPJ Cluj.

RefleqtMedia a mers pe firul poveștii și l-a identificat pe individ. Numele lui este IMRE IOAN VASILE, din Câmpia Turzii.

„Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată în dosar nr. 1437/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda ?i în consecin?ă: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2) Cod procedură penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului I I V, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. (1) ?i (3) lit. c) Cod pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.06.2023, până la data de 09.07.2023, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Încuviinţează onorariul din oficiu – 680 lei pentru avocat R C, sumă ce va fi suportată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă, ce se depune la judecătorul de drepturi şi libertăţi care a pronunţat încheierea atacată. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 10.06.2023, orele 15:30.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  152/2023  10.06.2023” este soluția dată de Judecătoria Turda.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img