spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ei sunt „șefii” Câmpiei Turzii

La final de an școlar, RefleqtMedia are onoarea să vi-i prezinte pe cei 6 șefi de promoție ai școlilor din Municipiul Câmpia Turzii.

Acești tineri merituoși, harnici și frumoși au făcut tot posibilul să învețe și să-și mențină mediile la cel mai înalt nivel, în cei 4 ani de gimnaziu, respectiv de liceu.

Să-i luăm, așadar, pe rând și să vi-i prezentăm, așa cum se cuvine.

Paula Anamaria Keresztesi – Colegiul Tehnic Victor Ungureanu

Șefa de promoție a Colegiului Tehnic Victor Unugranu a terminat cei 4 ani de liceu, cu media 10! A făcut parte din colectivul clasei XII L3, terminând ca Tehnician în activități economice.

Bianca Ioana Lăscău – Clasa a XII-a Liceul Teoretic Pavel Dan

Șefa de promoție a liceenilor de la „Pavel Dan” a terminat cei 4 ani de școală cu media 10. Este o elevă din comuna Luna, extrem de talentată și apreciată de colegii săi.

Alexia Lorena Metea – Clasa a VIII-a Liceul Teoretic Pavel Dan

Trecem la gimnaziu, iar primul șef de promoție de gimnaziu pe care vi-l prezentăm este Alexia Lorena Metea. Această elevă este exemplul perfect de succes atât pe plan școlar, cât și sportiv, făcând parte din trupa de majorete a Clubului Copiilor, care a câștigat MULTIPLE medalii în țară.

Bianca Maria Prodan și Maria Teodora Tanciu – Școala Gimnazială „Avram Iancu”

Școala nr. 2 din Câmpia Turzii este singura care are 2 șefi de promoție. Cele două eleve au primit cu emoție titlul din partea doamnei director, Ana Popescu, rostind fiecare câte un discurs remarcabil.

Bogdan Marius Budian – Școala Gimnazială „Mihai Viteazu”

Singurul băiat din generația de șefi este Marius Bogdan Budian, șeful de promoție de la „Mihai Viteazu”. A terminat gimnaziul cu media 10, este pasionat de fotbal și fitness și are un întreg viitor în față!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img