spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Ei sunt polițiștii care au ajutat un turdean într-o situație critică

Deseori, în agitația urbană, se petrec întâmplări sau au loc diferite evenimente pe care nu le conștientizăm la momentul respectiv, nu le simțim și nu le observăm, dar aflăm mai târziu despre ele.

Astăzi, cu mândrie și bucurie, vrem să împărtășim o întâmplare specială cu voi.

Îi spunem întâmplare deoarece un bărbat și soția acestuia au avut norocul ca, într-un moment dificil din viață, să depășească situația întâmpinată cu sprijinul unui echipaj de poliție întâlnit în trafic.

Bărbatul, aflat în mijlocul unei situații critice, a apelat la sprijinul echipajului de poliție pe care l-a observat în trafic, în municipiul Turda, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Târgu Mureș spre Cluj-Napoca.

Motivul era unul deosebit de urgent, acesta le-a relatat polițiștilor că soția sa prezintă simptome de travaliu și are nevoie de ajutor ca ea să ajungă cât mai urgent la spital.

Cu promptitudine, echipajul de poliție a răspuns la apelul bărbatului și i-au asigurat o cale rapidă și sigură către unitatea de spital. Folosind mijloacele acustice și luminoase ale autospecialei, polițiștii l-au ajutat să iasă cu autoturismul din ambuteiaj.

Ulterior, noi am aflat că protagoniștii acestui eveniment sunt Radu și Rareș, agenți de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, care la data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 16.30, tocmai se întorceau dintr-o misiune din Târgul Mureș.

După toată experiența emoționantă, bărbatul a transmis Inspectoratului de Poliție Județean Cluj o scrisoare de mulțumire, exprimându-și recunoștința profundă pentru intervenția promptă a colegilor noștri.

Ne face întotdeauna plăcere să servim comunitatea, să păstrăm o conexiune strânsă cu aceasta și să oferim ajutor semenilor în situații critice.

#comunitate#eroiînuniformă#recunoștință#polițiaromână

spot_img
spot_img
spot_img