3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiEdgar Otvos de la PNL trage din toate pozițiile în adversarii politici:...

Edgar Otvos de la PNL trage din toate pozițiile în adversarii politici: „Cine mama dracului e psd-ul ăsta?”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce PSD Câmpia Turzii a remis un comunicat de presă în care a atacat atât imaginea PNL, cât și pe cea a managerului Spitalului Dr. Cornel Igan – Adrian Antal, singurul liberal care s-a hotărât să le dea o replică fermă și fără șovăială celor de la PSD este Edgar Otvoș.

Secretarul liberalilor a postat un comentariu în care, efectiv, îi face bucăți pe adversarii politici.

„Edgar Otvos Cine, mama dracului, o fi si psd ăsta? O fi vreun soi de partid construit pe rămășițele lăturii lui Ceaușescu, pe victimele din 13-15 iunie, pe ruinele combinatelor siderurgice (și nu numai) din țară, pe ruperea gurii oricui nu este de acord cu ei? Sau o fi ultima rămășiță stalinistă coruptă de magia banului făcut fraudulos peste noapte (nimic nu e imposibil), a dosarelor pierdute și regăsite magic, la semnal, ori de câte ori nu îi convine speța ( realizabil?) , a promovării analfabetismului funcțional (posibil și cu rată mare de probabilitate) și în cel mai bun caz, a transformării din ruină în cenușă (greu tare, aproape imposibil)? O fi vorba de același psd care are drept criteriu de evaluare maximizarea gradului de penalitate și de evitare a pedepselor în rândul membrilor săi ? Dacă de acest psd este vorba, atunci de a cui ipocrizie vorbim? Oare nu cumva de a aceluiași psd căruia o țară întreagă îi urează tradiționalul mu13p1sd (a se citi cod de acces la înscrierea în psd)?”, a scris Otvoș.

Replica liberalului este cu atât mai puternică, cu cât aduce în memoria poporului exact acele „hibe” care au sfredelit imaginea publică a ideologiei social-democrate în România.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: