fbpx
spot_img
spot_img

Echipaj SMURD atacat și autospeciala AVARIATĂ la Târgu Mureș de către un bețiv

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

O intervenție care părea de rutină se putea termina tragic pentru un echipaj SMURD, aseară – la Târgu Mureș.

- Advertisement -
- Advertisement -

Amețit de alcool, un cetățean care solicitase intervenția unui echipaj SMURD în cartierul Valea Rece din localitate, a găsit de cuviință să-i atace pe cei care încercau să-i salveze viața.

În această seară, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au fost sesizați de către reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, cu privire la faptul că membrii unui echipaj SMURD, cu ocazia unei intervenții medicale pe raza municipiului Târgu Mureș, au fost agresați fizic de către un bărbat prezent la fața locului, care, totodată, a distrus și portiera autospecialei SMURD.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt, identificării autorului și luării măsurilor ce se impun.”, transmite IPJ Cluj.

De asemenea, ISU Mureș precizează faptul că autospeciala care a fost avariată a fost scoasă din intervenție.

„In urma interventiei medicale de la ora 20:11 din municipiul Tg. Mures, str. Valea Rece, nr. 99 echipajul SMURD Tudor a fost agresat fizic si verbal de catre o persoana in stare de ebrietate, autospeciala SMURD B2 – MAI 49234 a fost avariata si scoasa de pe interventie. Info. ISU Mures.”

Iată cum un handicapat mintal, cu apucături de John Rambo a distrus o autospecială SMURD, de care se puteau folosi zeci de pacienți care chiar erau în necesitate.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: