spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Ea este Amalia Cîrjău – eleva care a repus Câmpia Turzii pe harta performanței la Bacalaureat

Fiică de comandor și de medic nutriționist diabetolog, Amalia Cîrjău este eleva care a pus Câmpia Turzii pe harta performanței la Bacalaureat, în 2024.

Șefă de promoție, la finele clasei a XII-a, la Liceul Teoretic „Pavel Dan”, Amalia nu a dezamăgit, obținând 9.91 medie la examenul de Bacalaureat, înainte de contestații.

10 a fost nota obținută la Limba și Literatura Română, 9.95 la Matematică și 9.80 la Chimie Organică, note mari pentru un elev cu vise și mai mari.

”Perioada anilor de liceu a fost una plină de momente frumoase, dar și de provocări care m-au făcut să devin mai puternică.  În acești 4 ani mi-au fost predate multe lecții importante: am învățat să fiu ghidată de ambiție și de perseverență, să îmi recunosc și să îmi asum greșelile, să fiu mereu cu zâmbetul pe buze și să mă bucur de fiecare lucru. Cel mai important, am învățat că trebuie să mă ridic după fiecare eșec, să visez, să sper și să am încredere în ceea ce pot săvârși.

Câteva ,,ingrediente” nelipsite din ”rețeta” succesului sunt ambiția, buna organizare și încrederea. Munca mea de zi cu zi, disciplina și perseverența mi-au adus acest rezultat. Evident, există întotdeauna și un element variabil, un enunț citit prea repede ori un calcul simplu făcut în grabă.

De la vârste fragede, visul meu a fost să devin medic. Astfel, vreau să urmez Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Un rol esențial în evoluția mea l-au avut părinții și fratele meu care, de-a lungul timpului, m-au susținut și mi-au acordat tot sprijinul necesar pentru a-mi îndeplini fiecare scop. De asemenea, vreau să le mulțumesc profesorilor care au reprezentat adevărați piloni în clădirea viitorului meu, având rol în formarea mea atât pe plan profesional, cât și personal.”, a spus Amalia Cîrjău, citată de TurdaNews.

RefleqtMedia transmite FELICITĂRI atât tinerei, Amalia Cîrjău, cât și minunaților săi părinți, domnul Comandor, Adrian Cîrjău și doamna doctor, Mădălina Cîrjău!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img