spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

E oficial, Avram Gal are liber să dea „șah la rege”

În urmă cu doar câteva momente, Biroul Executiv Județean al Partidului Social Democrat a luat una dintre cele mai importante decizii, în contextul alegerilor locale care vor avea loc în 2024.

Liderii județeni ai PSD au luat la cunoștință incapacitatea actualei conduceri a PSD Câmpia Turzii, în frunte cu Mihai Șandru, de a pune în pericol mandatul de primar al lui Dorin Lojigan și au hotărât să taie răul de la rădăcină.

Cordoș & Co. au decis să schimbe conducerea interimară a PSD Câmpia Turzii, iar noul președinte al partidului este (pe surse) Avram Marius GAL!

“Organizația județeană PSD Cluj este un integrator, ce își prezintă deschiderea către partidele ce ne împărtășesc viziunile și au țeluri comune, în beneficiul cetățenilor.

În urma discuțiilor purtate cu președintele ALDE Cluj, domnul Avram Gal, am decis armonizarea obiectivelor celor două formațiuni politice.

Scopul principal fiind acela de a oferi județului Cluj măsuri puternice și durabile, centrate pe dezvoltare și prosperitate prin asumarea unor țeluri comune, sub umbrela social democrației.”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Astfel, Avram Gal intră în pole-position pentru lupta politică pentru Primăria Câmpia Turzii de care ne mai desparte un an și jumătate.

„Pentru realizarea unor proiecte de anvergură este nevoie de o echipă puternică. Acesta este principalul motiv pentru care am luat decizia de a intra de astăzi în echipa PSD.

Este orașul meu de suflet, și nu pot privi de pe margine cum această urbe a rămas atât departe de potențialul său. Infrastructura a devenit o problemă greu de ignorat, curățenia orașului lasă de dorit, spațiile verzi sunt pe cât de puține pe atât de dezolante. De asemena, multe aspecte ce țin de sistemul medical sunt în responsabilitatea autorităților locale, iar realizarea unui spital la standarde europene reprezintă deja un imperativ. Școlile, grădinițele și creșele sunt în egală măsură oboective aflate în fruntea listei mele de priorități. Vreau ca oamenii să nu mai fie nevoiți să migreze către alte localități pentru ca nu au condițiile optime “acasă”.

În același context, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din precedenta formațiune în care am activat pentru încrederea acordată și pentru decizia de a mă urma în noul proiect sub egida PSD. Am încredere că beneficiind de sprijinul celui mai puternic partid din România vom reuși să realizăm toate acele proiecte pe care oamenii le așteaptă de la noi.

Câmpia Turzii este o comunitate de care sunt profund legat și am luat decizia să lupt pentru a o aduce acolo unde îi este locul.”, ne-a declarat Avram Marius Gal, în această seară.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img