După un an cu multe proiecte edilitare, comuna Viișoara înflorește, grație lui Ioan Roman

spot_imgspot_img

Primarul comunei Viișoara, Ioan Roman, a acordat un scurt interviu pentru RefleqtMedia.ro, în care a vorbit despre realizările anului 2018, despre ceea ce-și propune pentru 2019, dar și despre condiția românului în societatea de astăzi.

„Dorim să finalizăm măsurile cu finanțare europeană. De asemenea, lucrăm la documentația pentru începerea lucrărilor la o altă finanțare europeană – cămine culturale – unde anul trecut am fost declarați eligibili și am primit o finanțare de peste 500.000 de euro pentru modernizarea căminelor culturale din Viișoara și Urca. Totodată vrem să finalizăm construcția nouă și amenajarea unui Târg Expozițional, în care acei oameni care cresc animale și se ocupă cu agricultura să poată să-și expună produsele muncii lor”, sunt doar câteva proiecte precizate de Ioan Roman.

Pe de altă parte, în 7 februarie, în Parcul de agrement din Comuna Viișoara (grădina de vară) va avea loc sființirea monumentului eroilor, în prezența ÎPS Andrei, Mitropolitul Clujului, Sălajului și Maramureșului.

spot_img
%d bloggers like this: