fbpx
spot_img
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDupă ore nedormite de luptă cu zăpada - Dorin Lojigan se simte...

După ore nedormite de luptă cu zăpada – Dorin Lojigan se simte hărțuit

- Advertisement -

Două nopți consecutive au fost petrecute de primarul de la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, în „tranșeele zăpezii”, iar la finalul ultimei experiențe în activitatea de deszăpezire, acesta a postat un mesaj criptic pe rețelele de socializare.

„După noaptea trecută am ajuns la concluzia ca unii sunt supărați că sunt primarul care se implică alături de colegii de la Domeniul Public. E trecut cu mult de ora unu noaptea și străzile din orașul nostru sunt circulabile deși ninge deja de mai bine de 24 de ore. Pentru cei de la Domeniul Public….. spor la muncă și noapte ușoară. Pentru voi cetățenii…. sa va treziți dimineața într-un oraș circulabil. Pentru mine….. sa nu ma mai intereseze orasul? Voi ce părere aveți?”, a spus Lojigan.

Devreme ce ne-a întrebat „voi ce părere aveți”, îi transmitem public că, cel puțin în ceea ce privește îndepărtarea zăpezilor, face o treabă bună, alături de echipele de la Domeniul Public.

Ceea ce nu face bine e că dă nas tuturor cârcotașilor care se erijează în experți în deszăpezire și care uită că este primul an în care căderile de zăpadă n-au luat prin surprindere autoritățile locale.

Străzile sunt circulabile, n-au existat accidente, n-au existat momente în care echipele de intervenție să nu poată interveni … totul e sub control și n-o spunem doar noi, ci oamenii din oraș cu care am vorbit.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Mesajul primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocazia Anului Nou

0
Dragi cetățeni, Iată-ne ajunși la finalul unui an plin de evenimente, reușite și obiective îndeplinite pentru administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii. În 2019, orașul nostru...

Comentarii

%d bloggers like this: