fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiDupă cum spuneam: Tetarom V - IOC în 2018
spot_img
spot_img

După cum spuneam: Tetarom V – IOC în 2018

- Publicitate -
spot_img

RefleqtMedia
În cadrul ședinței de Consiliu Județean organizată săptămâna aceasta, la punctul „Diverse”, directorul general al societății Tetarom, Viorel Găvrea, a fost întrebat de președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cu privire la starea Tetarom V.

„Îl rog pe dl. dir. Găvrea să ne spună câteva cuvinte despre Tetarom V, fiindcă sunt multe întrebări legate de acest subiect la Câmpia Turzii și aș vrea să le lămurim, să ne spuneți ce pași am făcut până acum, urmând să continuăm procedurile pentru înființarea și darea în funcțiune, care e o chestiune de durată, dar să ne spuneți ce am făcut până acum? Totodată, vă rog să ne spuneți și situația de la Tetarom IV.

Dl. dir. Viorel Găvrea:

În ceea ce privește Tetarom V, după cum știți s-au aprobat bani de la Consiliul Județean Cluj pentru demararea procedurilor necesare realizării infrastructurii necesare acestui Parc Industrial, iar în acest moment ne aflăm în faza în care adunăm avize/aprobări pentru demararea studiului de fezabilitate. Banii fiind alocați din bugetul CJC, noi nu putem decât să ajutăm colegii din cadrul consiliului județean, deoarece banii necesari nu pot fi dați direct către Tetarom S.A., fiind considerat ajutor de stat, ei sunt aici și de aici trebuie folosiți, iar compartimentul de specialitate din cadrul CJC trebuie să realizeze SF-ul. Noi am înaintat și anunțat toate departamentele și pe reprezentanții de la Câmpia Turzii și Luna ce pași trebuie făcuți, iar acum trebuie făcut acest S.F.. Acest studiu de fezabilitate ne este de folos și nouă pentru obținerea titlului de Parc Industrial, iar în acel S.F. vom avea și proiectul tehnic, dar fără detalii de execuție. Detaliile de execuție vor face ulterior obiectul licitației de execuție.”, este discuția rezultată.

Deci, fără să fim „răi” sau „subiectivi”, putem spune – fără probleme, că iar am avut dreptate și că Parcul Industrial Tetarom V de la Luna va fi materializat cel mai devreme în 2019.

Ceea ce este mai grav e că pe rețelele de socializare, primarul de la Câmpia Turzii are o atitudine ușor sarcastică față de dezvăluirile RefleqtMedia. Oare la fel de sarcastic veți fi și acum, domnule primar?

Pe de altă parte, nu trebuie desconsiderat faptul că, la momentul conferinței de presă în care s-a anunțat alocarea bugetară pentru Tetarom V, toți vorbitorii AU OMIS SĂ IA ÎN CALCUL HĂȚIȘURILE LEGISLATIVE.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: