fbpx
HomeEVENIMENTDupa ce toata presa turdeana le-a dat in cap, drumarii de la...
spot_img
spot_img

Dupa ce toata presa turdeana le-a dat in cap, drumarii de la judet s-au pus pe carpeli

- Publicitate -
spot_img

…. si au facut o treaba jegoasa.

Dupa cum vedeti in fotografia atasata, articolele publicate de presa turdeana, cu privire la halul in care arata DJ 150 au avut… efect.

Ieri, pe toata suprafata drumului, intre Ceanu Mare si Viisoara, diviziile de Doreli au aruncat mixtura asfaltica in gropi.

Spunem “au aruncat” pentru ca exact asta au facut.

“Aruncau cu lopata din Bilic si batuceau cu picioarele”, ne-a spus un cetatean.

Restul asfaltului, care le-a ramas cand s-a terminat cheful de lucru… l-au aruncat in șanț.

“Eu cred ca unii dintre noi nu sunt normali. Astăzi ,mergând pe drumul județean Viisoara Boldut ,am văzut ca in sfârșit se arunca asfalt in gropile din asfalt ca plombare nu se poate numi , decât nimic e bine și așa , când m-am întors am observat ca au mai rămas câteva gropi dar zic ca nu le-a ajuns mixtura , mai fac ceva drum și ce văd asfaltul aruncat in Șanț. Mai oameni voi sunteți normali sa faceți așa ceva ? Abia sau gândit sa astupe gropile și voi aruncați asfaltul? Îl aruncați in sant acum când vin ploile și toată apa va veni pe sosea , nu aveți simtul responsabilității voi nu meritați salariu nici 100 de lei , veți spune ca sa răcit , nu este adevărat când am trecut eu l-ați dat jos din mașina și era numai bun de întins. Ca angajații aceia sunt de doi lei e adevărat , dar nici șefii lor nu sunt mai buni începând de la șeful de echipa pana la director și pana la președintele Consiliului Județean care a plătit acel asfalt aruncat și plătit din banii noștri. Sa va fie Rușine.”, a comentat Laurentiu Bondor, fost membru in Consiliul de Administratie la Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat Cluj, care a postat si fotografiile.

Dar… in toata povestea asta, de vina nu sunt nici Alin Tise, nici inginerii, nici drumarii, ci … presa… presa aia rea si nenorocita care prezinta, dom’le, adevarul in loc sa pupe la curul cuiva.

Ei bine, pupincurismele ne-au adus, ca natie, unde suntem. Unii dintre noi nu mai pupa pe nimeni… cu toate riscurilecare se impun.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: