18.5 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTDupă ce LOJIGAN le-a mărit impozitul pe clădire cu 300%, CFR s-a...

După ce LOJIGAN le-a mărit impozitul pe clădire cu 300%, CFR s-a hotărât să modernizeze gara din Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Încă o veste buna pentru Campia Turzii!
În ultima ședință de Consiliu Local din 2018 am propus majorarea cu 300% a impozitului pe clădirea utilizată drept stație CFR.


Consilierii PSD au luat cuvântul prin reprezentantul lor Gicu Rece și s-au poziționat împotriva proiectului, argumentând că CFR este o companie de stat și că are suficiente probleme, însă eu consider ca legea este valabilă pentru toți.


Noi le-am eliberat celor de la CFR certificat de urbanism pentru clădirea gării încă din 2017, dar atunci au redirecționat banii către Bistrița.

Iată că acum CFR a ridicat pe SEAP procedura pentru reabilitarea stației din orașul nostru. Este o veste bună, în prag de sărbători, având în vedere situația oribilă în care se află clădirea.

Indiferent dacă această procedură a fost initiată ca urmare a demersului meu sau că era plănuită de mai multă vreme, dar s-au urgentat măsurile acum, important este faptul că locuitorii din municipiul nostru și din împrejurimi vor avea o clădire modernă pe care să o folosească în călătoriile lor prin țară.


Continuăm să susținem interesele orașului nostru, indiferent de obstacole, instituții care ni se opun sau alte dificultăți!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: