27.9 C
Turda
Thursday, July 21, 2022
spot_img
HomeANALIZĂDupă 6 ani de liberalism, Câmpia Turzii s-a relansat total, din punct...

După 6 ani de liberalism, Câmpia Turzii s-a relansat total, din punct de vedere economic

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În 2016, după patru ani în care Radu Hanga ne-a tocat creierii, spunându-ne că „Vremea marilor industrii a trecut”, a venit Dorin Lojigan care – într-o conferință de presă la care au mai participat Alin Tișe, Cristian Haiduc și Laurențiu Tor – ne anunța că-și propune REINDUSTRIALIZAREA CÂMPIEI TURZII.

Ei bine, astăzi, la 6 ani de la acel moment, iată că inclusiv din punct de vedere economico-analitic, proiectul lui Lojigan … este unul de succes.

„În 2016, când am preluat Primăria Municipiului Câmpia Turzii, rata șomajului din Câmpia Turzii era de 8%. Cetățenii noștri făceau naveta la zeci de kilometri de casă, pentru un loc de muncă.

Astăzi, datorită politicilor implementate de Primăria Câmpia Turzii, prin reindustrializare, prin rezonarea orașului, în ceea ce privește taxele și impozitele locale, am ajuns ca societățile comerciale din Câmpia Turzii să aibă peste 3600 de angajați, la care se adaugă cei din societățile de stat și instituții publice!
 
Vă invit să urmăriți, mai jos, o analiză care ilustrează efectele activității întreprinse pentru sprijinirea mediului antreprenorial local!
 
Tot ce am făcut a fost pentru relansarea economiei locale, iar acum se văd efectele strategiei pe termen mediu și lung, în dezvoltarea comunității noastre!
 
Partea cea mai interesantă este că totul de-abia acum începe!
a anunțat primarul de la Câmpia Turzii, în această seară.
 
Din 2016 și până astăzi, la Câmpia Turzii au început producția societăți din industria produselor de cauciuc și plastic, a zincării termice, a produselor de învelitori de acoperiș, investiții în valoare de peste 25 de milioane de euro.
 
De asemenea, investiția de la WIP Industries, în valoare de 45 de milioane de euro, va genera intrarea Câmpiei Turzii pe piața producției de subansamble de mobilier.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: