fbpx
spot_img

După 6 ani de liberalism, Câmpia Turzii s-a relansat total, din punct de vedere economic

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În 2016, după patru ani în care Radu Hanga ne-a tocat creierii, spunându-ne că „Vremea marilor industrii a trecut”, a venit Dorin Lojigan care – într-o conferință de presă la care au mai participat Alin Tișe, Cristian Haiduc și Laurențiu Tor – ne anunța că-și propune REINDUSTRIALIZAREA CÂMPIEI TURZII.

Ei bine, astăzi, la 6 ani de la acel moment, iată că inclusiv din punct de vedere economico-analitic, proiectul lui Lojigan … este unul de succes.

„În 2016, când am preluat Primăria Municipiului Câmpia Turzii, rata șomajului din Câmpia Turzii era de 8%. Cetățenii noștri făceau naveta la zeci de kilometri de casă, pentru un loc de muncă.

Astăzi, datorită politicilor implementate de Primăria Câmpia Turzii, prin reindustrializare, prin rezonarea orașului, în ceea ce privește taxele și impozitele locale, am ajuns ca societățile comerciale din Câmpia Turzii să aibă peste 3600 de angajați, la care se adaugă cei din societățile de stat și instituții publice!
 
Vă invit să urmăriți, mai jos, o analiză care ilustrează efectele activității întreprinse pentru sprijinirea mediului antreprenorial local!
 
Tot ce am făcut a fost pentru relansarea economiei locale, iar acum se văd efectele strategiei pe termen mediu și lung, în dezvoltarea comunității noastre!
 
Partea cea mai interesantă este că totul de-abia acum începe!
a anunțat primarul de la Câmpia Turzii, în această seară.
 
Din 2016 și până astăzi, la Câmpia Turzii au început producția societăți din industria produselor de cauciuc și plastic, a zincării termice, a produselor de învelitori de acoperiș, investiții în valoare de peste 25 de milioane de euro.
 
De asemenea, investiția de la WIP Industries, în valoare de 45 de milioane de euro, va genera intrarea Câmpiei Turzii pe piața producției de subansamble de mobilier.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

El e proful de istorie de la CTVU care isi duce elevii la meciurile de baschet ale U Cluj

Sa ai un profesor bun este u binecuvantare, dar sa ai unul care te duce la meciuri si...

Tentativa EȘUATĂ de flagrant a Politiei Campia Turzii – in aceasta seara!

O intamplare care miroase a abuz sau eroare politieneasca s-a petrecut, in aceasta seara, la Campia Turzii. Dupa ce...

Video fantastic: Avram Gal a devenit „regele cărnii de vită”!

În cadrul unei postări pe tiktok, Avram Gal, patronul Transylvania Steak House, a primit supranumele de „rege al...

Două noi parcări de reședință, pe străzile  Aviatorilor și Plopilor

✅Înainte de începerea acestor lucrări, în cele două zone erau construite garaje, dintre care multe stăteau nefolosite. Prin...
%d bloggers like this: