27.9 C
Turda
Thursday, July 21, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSDupă 5 ani și 33 de înfățișări, familia Bondor pierde procesul cu...

După 5 ani și 33 de înfățișări, familia Bondor pierde procesul cu Primăria Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Judecătoria Turda a dat o soluție în procesul dintre familia Bondor, Daniel și Andreia și Municipiul Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii și Primarul Municipiului Câmpia Turzii, într-un proces care a început în 2017.

„Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată excepţia precripţiei dreptului material la acţiune, invocată prin întâmpinare. Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată şi modificată de către reclamanţii B. D., cu domiciliul în …, CNP … si B. I. A., cu domiciliul în …, CNP … , prin avocat O. P. în contradictoriu cu pârâţii M. C. T., cu sediul în …, C. L. M.C. T., cu sediul în …, cod po?tal …, şi P. M. C.T. cu sediul în … Respinge ca neîntemeiată cererea de obligare a pârâţilor la plata cheltuielilor de judecată. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Turda. Pronunţată astăzi, 01.07.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  1508/2022  01.07.2022”, se arată pe portalul instanțelor de judecată.

Totul a început în legislatura 2012-2016 când, pentru a construi Piața Agroalimentară „Piața Mureșului”, administratorul public de la acea vreme, Petre Pop, a cerut familiei Bondor să-și cedeze, din proprie inițiativă, spațiile comerciale pe care le dețineau în Piața Mureșului.

În contrapartidă, Petre Pop le-a promis celor doi soți că vor primi spații comerciale în noua hală agroalimentară din Piața Mureșului.

După ce s-a deschis noua hală agroalimentară, însă, soții Bondor n-au mai primit nimic. De asemenea, după schimbarea primarului, având în vedere faptul că aceștia nu aveau niciun act la îndemână prin care să solicite spațiile, nu au putut intra în posesia acestora.

De aici a început un proces care s-a întins pe durata a 5 ani și care s-a soldat cu înfrângerea soților Bondor.

Acum, pentru a-și recupera prejudiciul, aceștia mai au la îndemână… o plângere penală pentru înșelăciune, împotriva lui Petre Pop, cel care i-a determinat să-și cedeze spațiile.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: