fbpx
spot_img
spot_img

După 12 ani, acasă … pe un stadion FĂRĂ AUTORIZAȚIE DE CONSTRUIRE ȘI FĂRĂ PROIECT TEHNIC

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Reuniunea lotului echipei divizionare D, Unirea Tritenii de Jos a fost marcată de revenirea pe vechiul stadion al comunei, într-un meci amical disputat în compania formației Chimia Turda.

Fotbal, vrajă, suporteri, magie … bla bla, doar că tribuna și vestiarele acelui stadion ascund un secret necunoscut publicului microbist – POT CONSTITUI UN REAL PERICOL pentru suporteri.

Asta deoarece, conform informațiilor deținute de RefleqtMedia tribunele și vestiarele bazei sportive au fost construite … fără proiect tehnic și fără autorizație de construire.

Da, exact, o facilitate sportivă care ar trebui să susțină capacitatea a minim 300 de suporteri … fost construită pe sistemul „Dorel” iar constructorii așteaptă și o șapcă de „cașcaval” din partea administrației publice locale, c-așa le-a promis lor vechiul primar.

Ba mai mult, conform informațiilor noastre, după ce ACS Unirea Triteni se va înscrie în Liga a IV-a, nu va putea juca meciuri cu spectatori pe acel teren … deoarece lucrările la tribune și vestiare nu au fost recepționate prin intermediul unui proces verbal de predare-primire și recepție a lucrărilor.

Ghinion curat, nu? 🙂 

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: