spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Drumuri DISTRUSE la Campia Turzii

spot_img

Viitura care s-a abatut asupra catunului Hărcana din apropierea cartierului Lut din Campia Turzii pune mai multi oameni in dificultate atunci cand vine vorba despre deplasarea cu masina.

“Locuim pe Calea Turzii. Din 27 iunie, de la viitura, drumul arata asa. Ar trebui facute niste reparatii provizorii macar. Nu putem duce nici copii la scoala”, ne spune un locuitor al strazii.

L-am intrebat, asadar, pe domnul primar, Dorin Lojigan, despre situatie.

“In data de 27 iunie, cand am avut viitura si am intervenit, impreuna cu SVSU si Politia Locala, s-au deplasat la Campia Turzii reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Acestia au intocmit un proces verbal, iar Institutia Prefectului Judetului Cluj a intocmit un proiect de Hotarare de Guvern prin care sa fie alocata o suma in valoare de 1.041.000 lei, pentru reabilitarea strazii, dar si a podului peste paraul din zona. Proiectul de HG este la Ministerul Dezvoltarii si asteptam banii”, ne-a comunicat Dorin Lojigan.

Primaria Campia Turzii este, practic, “legata de maini” in ceea ce priveste repararea si asfaltarea Caii Turzii.

Daca s-ar interveni pentru reparatii, Primaria nu ar mai primi banii de la Guvern.

Singura solutie este o forma de reparatie temporara, pentru implementarea careia chiar astazi au fost intreprinse noi demersuri de catre primar si viceprimar.

spot_img
spot_img
spot_img