spot_img

Drumul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” spre Divizia A continuă în acest weekend, în cadrul turneului de la Timișoara

Date:

Share post:

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”, manageriată de cea mai valoroasă jucătoare de volei a României din toate timpurile, va participa în acest weekend, la cel de-al treilea turneu al campionatului seriei Vest din Divizia A2, volei feminin, disputat în perioada 11- 13 decembrie la Timișoara.

Formațiua turdeană antrenată de tehnicianul Bogdan Tănase, dorește să își continue drumul spre promovare, început impecabil în cadrului turneului de la Craiova, de unde turdencele s-au întors acasă cu două victorii, obținute în urma confruntării cu CSU Oradea și CSM Sighetu Marmației. La finalul acestei săptămâni, ACS Volei Turda va întâlni formațiile CSU Politehnica Timișoara, CSM Timișoara și CSU Craiova.

Meciurile se vor desfășura după programul de mai jos. Acestea vor fi transmise live pe pagina de Facebook a echipei gazdă, CSU Politehnica Timișoara: https://www.facebook.com/Politehnica-Timisoara-Volei-Feminin.

  • Vineri, 11 decembrie, ora 17:00 – ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – CSU Politehnica Timișoara
  • Sâmbătă, 12 decembrie, ora 14:00 – ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”- CSM Timișoara
  • Duminică, 13 decembrie, ora 11:00 – ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – SCMU Craiova.

După turneul de la Craiova ne-am întors acasă mai determinate și mai dornice să muncim și mai mult, pentru a ne atinge obiectivul de a promova în prima ligă, mai ales că am avut parte de turneul perfect, câștigând ambele meciuri. Sunt încrezătoare că vom face o figură frumoasă și în acest weekend, la Timișoara. Am muncit mult în cadrul antrenamentelor, iar echipa noastră, coordonată cu mult profesionalism de Bogdan Tănase, Bamse, cum este acesta cunoscut în lumea sportului, devine tot mai puternică.

Ne dorim să ne întoarcem acasă cu cât mai multe puncte. Vom juca cu gândul la toți cei care ne susțin, ne iubesc și care își doresc ca voleiul turdean să își recapete strălucirea de altă dată. Ne lipsește publicul, ne lipsește interacțiunea directă cu iubitorii acestui sport, dar momentan sănătatea noastră, a tuturor este pe primul loc, astfel că îi îmbrățișăm virtual pe toți cei care ne urmăresc și ne trimit zi de zi mesaje frumoase.

Îi mulțumim Primăriei municipiului Turda pentru că este alături de noi pe acest drum și pentru susținerea acestui sport nobil”, a declarat Cristina Pîrv, președintele ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”, înainte de turneul de la Timișoara.

Următoarea etapă a campionatului seriei Vest din Divizia A2, volei feminin, va avea loc în luna ianuarie.

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” a fost înființată în urmă cu un an, din dorința Cristinei Pîrv de a se implica în voleiul turdean, acolo unde a început și povestea ei. Echipa este alcătuită din turdence și fete din împrejurimi și își dorește să promoveze cât mai mult sportivii locali. În luna martie a acestui an, voleibalistele au ajuns în turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2, turneu care a avut loc la Craiova.

Din staff-ul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” fac parte: Cristina Pîrv – fondatorul și președintele clubului sportiv, Bogdan Tănase, antrenorul echipei, Vlad Toma, preparatorul fizic al formației turdene și Alexandru Lazăr, antrenor și președinte de onoare al clubului, fiind totodată cel care a descoperit-o pe Cristina Pîrv.

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” este susținută de Primăria municipiului Turda.

Sponsori: Primăria municipiului Turda, East Agro, Compania de Apă Arieș Turda SA, Salina Turda. 

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Cristian Matei, vizitat de karateka kyokushin

În cursul zilei de ieri, o delegație de karateka...

Cristian Matei: „Am demonstrat că noi construim non-stop, nu doar în campanie!”

Domnule primar, cum ați caracteriza, din punct de vedere...

Spitalul Municipal Turda va fi renovat prin PNRR

Vești bune! Proiectul de renovare energetică a Spitalului Municipal...

Percheziții BCCO, la Turda

O dubă și o autospecială de poliție au fost...
%d bloggers like this: