spot_img

Drogat de Câmpia Turzii – și-a dat pantalonii jos în fața unei femei

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Un consumator de droguri din Câmpia Turzii s-a ales cu o amendă penală după ce, în 2020, și-a dat pantalonii jos în fața unei femei, apoi a început să-și mângâie mădularul.

În actul de sesizare s-a reținut că inculpatul A.R. la data de 07.09.2020, în jurul orei 21.40, aflându-se la intersecția străzilor Republicii cu Octavian Goga din mun. Câmpia Turzii, s-a dezbrocat și a început să-și maseze insistent organul genital, privind înspre numita B. care se plimba cu câinele prin zona respectivă.

Persoana vătămată a relatat că atunci a ajuns la intersecția străzilor Republicii cu Octavian Goga, l-a observat și pe un tânăr în această locație, fără a-și da seama cum a ajuns acolo. Aici, tânărul s-a oprit și-a lăsat pantalonii jos și a început să-și mângâie insistent organul genital, având privirea îndreptată spre ea. În acel moment, persoana vătămată i-a atras atenția cu privire la gesturile pe care le face iar tânărul i-a răspuns: ”ce tu, poți să spui că nu îți place să te uiți la mine?”. Întrucât comportamentul tânărului i-a provocat o stare de temere, telefonic persoana vătămată a luat legătura cu soțul ei, pe care l-a rugat să pornească în întâmpinarea sa, ocazia cu care tânărul observându-l și-a ridicat pantalonii și a fugit.”, menționează siteul clujust.ro.

Pentru fapta sa, individul s-a ales cu o amendă penală.

„Instanța va avea în vedere că inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, însă aceasta a fost comisă pe fondul consumului de substanțe stupefiante, gradul mediu de pericol social concret al faptei ce rezultă din circumstanțele concrete în care a săvârșit-o, respectiv inculpatul și-a dat jos pantalonii și și-a masat organele genitale, privind spre persoana vătămată, a colaborat cu organele judiciare (…) Față de toate aceste aspecte, instanța apreciază că o pedeapsă de 2000 lei amendă penală este suficientă”, se arată în motivarea instanței.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

Atac piroman, in Saptamana Mare, la Manastirea Ramet

In cursul zilei de ieri, pompierii aiudeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Manastirea Ramet. " *Update incendiu Mănăstire Râmeț*A ars magazia de lemne...
%d bloggers like this: